Tilgis etter utroskapet

- Alt kommer til å ordne seg...

TILGIR EKTEMANNEN: Det har i hvert fall Jaime Bergman fortalt sin mor Sue. Foto: All Over Press
TILGIR EKTEMANNEN: Det har i hvert fall Jaime Bergman fortalt sin mor Sue. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Bones»-stjernen David Boreanaz (40) sto nylig fram og fortalte at han hadde vært utro mot kona, Jaime Bergman. Men ikke nok med det. Kvinnen han hadde vært utro med, skal ha vært Tiger Woods-elskerinnen Rachel Uchitel.

Uchitel skal ha truet med å lekke historien til media, men Boreanaz, som også har spilt i «Buffy The Vampire Slayer», kom henne i forkjøpet og innrømmet alt selv.

- Ekteskapet mitt har blitt svertet av mine sidesprang. Jeg ønsker bare å være åpen og ærlig. Jeg var uansvarlig. Jeg var involvert med en kvinne som jeg hadde et forhold til. Hun spurte om penger og jeg følte at det var blackmail, sa TV-stjernen til People Magazine.

Nå virker det som om Boreanaz kommer til å bli tilgitt av kona han var utro mot, da hun var gravid. RadarOnline har snakket med Bergmans mor, Sue, og hun har blitt fortalt av datteren at det kommer til å ordne seg.

- Bare de vet hva som vil skje. Det er en veldig vanskelig situasjon, men Jaime fortalte meg: Vi er lei for at du har kommet opp i alt dette, men vi jobber med saken, og alt kommer til å ordne seg.

Jaimes mor både tror og håper at datteren ikke vil kaste ut ektemannen.

- Jeg vet ikke helt hva som gikk galt, men David er en god person. Han hadde en god oppvekst og har flotte foreldre. Jeg tror virkelig det kommer til å bli bra, og er glad de er sammen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Bones-stjerne utro med Tigers elskerinne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer