GOD FAR: - Emma vil gjøre absolutt alt for sine to barn. Mark har vært en komplett idiot - noe han innrømmer - men det stopper ham ikke fra å være en god far, sier en kilde om forholdet mellom Mark Owen og kona. Foto: All Over Press
GOD FAR: - Emma vil gjøre absolutt alt for sine to barn. Mark har vært en komplett idiot - noe han innrømmer - men det stopper ham ikke fra å være en god far, sier en kilde om forholdet mellom Mark Owen og kona. Foto: All Over Press Vis mer

Tilgis etter utroskap med ti damer

Kona gir «Take That»-stjernen en ny sjanse.

SEHER.NO: «Take That»-stjernen Mark Owens innrømmelser om at han har vært utro med 10 forskjellige kvinner slo ned som en bombe i Storbritannia torsdag, men allerede nå ser kona Emma Roberts ut til å være villig til å tilgi ham.

Ifølge The Sun skal Emma (37) ha sagt til venner at hun ønsker å ta ektemannen tilbake på grunn av hensynet til datteren Willow Rose (1) og sønnen Elwood (3).

- Emma vil gjøre absolutt alt for sine to barn. Mark har vært en komplett idiot - noe han innrømmer - men det stopper ham ikke fra å være en god far.

- Han elsker barna, og Emma vet det. De har en lang vei å gå. Men for barnas skyld vil hun tilgi ham, sier en venn av paret til The Sun.

Ifølge Mark Owen (38) var ni av de ti affærene one-night-stands i fylla, mens ett av forholdene, som han da hadde til den 24 år gamle regnskapsføreren Neva Hanley, skal ha pågått i alle de fem årene han har vært sammen med Emma.

Etter å ha innrømmet sine ti affærer, har Mark Owen tilbragt de siste dagene på en avvenningsklinikk for alkoholikere.

- Han er villig til å gjøre alt for å vise at han er verdt å satse på. Han har sagt at han er villig til å bli der til «evig tid», sier kilden til The Sun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Jeg har vært utro ti ganger