TILGIR TSHAWE: - Det er ganske vanlig i puberteten det da. Utover det har vi ingen kommentar, sier manager etter at Tshawe Baqwa avslørte at han som ungdom hadde sex-fantasier om Sissel Kyrkjebø. Foto: Montasje
TILGIR TSHAWE: - Det er ganske vanlig i puberteten det da. Utover det har vi ingen kommentar, sier manager etter at Tshawe Baqwa avslørte at han som ungdom hadde sex-fantasier om Sissel Kyrkjebø. Foto: MontasjeVis mer

Tilgir Tshawes sex-drøm

Sissel Kyrkjebø tar Tshawes radiofantasier med stor ro.

SEHER.NO: Tshawe Baqwa (28) fikk radiolytterne til å sette kaffen i halsen da han i et intervju i radioprogrammet "Kompani Knudsen" avslørte at han som ung hadde drømt om sex med sangerinnen Sissel Kyrkjebø (39).

- Sånne operadamer er som oftest ikke spesielt digge, men hun derre Sissel Kyrkjebø, hun kunne jeg lett tatt bakfra, sa Baqwa.

- Kunne hun ikke bare synge mens hun får orgasme og jeg bak, fortsatte han blant annet i programmet.

Enda mer omtale fikk intervjuet da NRK brukte et manipulert nakenbilde av Tshawe og Sissel for å illustrere saken på sine nettsider.

- Jeg har forstått at P3 legger seg i selen for å nå de unge. Men her har de tråkket langt over streken, uttalte Kringskastingsrådets leder Kjellaug Nakkim til Seher.no etter at hun så bildet i går.

Hun varslet at hun vil ta opp bildet med kringkastingssjef Hans-Tore Bjerkaas.

Sissel Kyrkjebøs manager Barry Watherson sier imidlertid til VG at Kyrkjebø ikke har latt seg forarge over hverken bildet eller Tshawes innrømmelser.

- Det er ganske vanlig i puberteten det da, så det tenker vi ikke særlig på. Utover det har vi ingen kommentar, sier han til avisen.

Hverken Tshawe eller har Madcon-manager Peter Peters har så langt kommentert intervjuet eller bildet.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: - De har tråkket langt over streken