- Tilgir sin ektemann etter utroskapsskandalen

Nå setter fotballstjernens kone ham i husarrest...

- KAN IKKE LEVE UTEN WAYNE: Ifølge kilder den engelske tabloidavisen  News of the World har vært i kontakt med, klarer ikke Coleen Rooney å leve uten sin utro ektemann Wayne Rooney. Foto: All Over Press
- KAN IKKE LEVE UTEN WAYNE: Ifølge kilder den engelske tabloidavisen News of the World har vært i kontakt med, klarer ikke Coleen Rooney å leve uten sin utro ektemann Wayne Rooney. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  De siste to ukene har vært et sant helvete for fotballstjernen Wayne Rooney (24). Først sto prostituerte Jennifer Thompson (21) fram og sa hun hadde hatt sex med stjernen. Noen få dager etter fortalte Helen Wood (23) det samme. Men på tross av dette, velger nå hans kone Coleen Rooney (24), å ta den utro Manchester United-stjernen tilbake. 

I går kveld møttes ekteparet for første gang etter at utroskapsskandalen ble avslørt. Paret skal ha tilbrakt fire timer sammen, hvor de gråt og og hadde følesesladede samtaler. Coleen skal ha falt på sine knær, mens hun gråtende tilsto at hun ikke kunne leve uten Wayne.

- Hun innrømmet ikke at hun ville ta ham tilbake, eller å en gang diskutere en fremtid med ham. Men så falt hun på knærne som en liten dukke. Hun er sint, opprørt, og distrahert av det faktumet at hun fortsatt elsker ham svært høyt. Coleen giftet seg ikke med Wayne på grunn av pengene eller hans berømmelse. Det er synd, han behandler henne som dritt, og hun vil fortsatt ha ham, sier en kilde nær paret til News of the World.

Etter den emosjonelle samtalen dro Coleen - som sammen med Rooney har sønnen Kai (1) - hjem til sine foreldre. Da hun enda ikke er klar for å tilbringe natten sammen med sin utro ektemann.

Men ifølge avisen skal Coleen likevel være klar for å ta tilbake Wayne, på «prøvetid» i det minste.

- Hun kommer til å gå ham flere regler han må følge. Uten dem kommer ikke ekteskapet deres til å fungere. Han kommer ikke til å få lov til å drikke sammen med sine lagkamerater. Hun forventer nå at Wayne skal begynne å oppføre seg som en far.

Grunnen til at den engelske fotballspilleren nå blir tatt inn i varmen igjen, har også noe med konas religion å gjøre.

- Hun har innsett at hun ikke vil gi opp alt de har kjempet for. Hun kommer fra en troende katolsk familie. De tror på det å være tro mot sin partner, men også det å beholde et ekteskap. Hennes tro er svært viktig for henne. Hun har nå begynt å innse at mennesker feiler, og at de kan tilgis. Coleen har også sett hvor mye deres sønn Kai savner faren, sier kilden.

Kilden avslører også at Coleen er rasende på de menneskene som forsøker å fortelle henne hva hun skal gjøre med ekteskapet.

- Her om dagen sa hun, «Hva ville de gjort selv? Hvis de elsket noen, og hadde et barn med den personen, ville de bare dumpet den personen? Jeg skulle ønske folk kunne passe på sine egne saker».

Flere britiske aviser skriver at Rooney skal ha blitt kjent med at utroskap-avsløringene var på vei ut i avisene allerede i sommer, og det skal ha vært en av grunnene til hans middelmådige innsats i fotball-VM i Sør-Afrika.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Ny Rooney-elskerinne avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer