REAGERER: - Hun er fortsatt blå i øyepartiet, akkurat som om ansiktet hennes er svulmet opp. Jeg forstår simpelthen ikke at tanken på at han kan komme i fengsel plager henne såpass mye. Det er helt sykt, sier en av Rihannas venner. Foto: Stella Pictures
REAGERER: - Hun er fortsatt blå i øyepartiet, akkurat som om ansiktet hennes er svulmet opp. Jeg forstår simpelthen ikke at tanken på at han kan komme i fengsel plager henne såpass mye. Det er helt sykt, sier en av Rihannas venner. Foto: Stella PicturesVis mer

Tilgir kjæresten etter overfallet

- Det er helt sykt, sier en av Rihannas venner.

SEHER.NO: Verdensstjernen Rihanna (21), som for litt over en uke siden ble banket opp av Chris Brown (19) har nå tilgitt sin kjæreste.

Ifølge US Weekly og flere andre medier, forteller bekjente av paret at Rihanna samtidig har påtatt seg ansvaret for det hele, etter at hun skal ha reagert voldsomt på en sms han hadde fått av en annen kvinne.

Til vennene sine den 21 år gamle artisten ha fortalt sine venner at det finnes en "annen" side av Chris Brown, som er søt, vennlig og hjelpsom. Likevel: Langt fra alle forstår Rihannas angivelige avgjørelse om å tilgi kjæresten, som risikerer flere års fengsel etter hendelsen.

- Hun er fortsatt blå i øyepartiet, akkurat som om ansiktet hennes er svulmet opp. Jeg forstår simpelthen ikke at tanken på at han kan komme i fengsel plager henne såpass mye. Det er helt sykt, sier en av hennes venner til STAR.

Heller ikke hennes nærmeste familie er begeistret for superstjernens tanker.

- Vi har alltid fortalt våre barn at det er uakseptabelt at en mann slår en kvinne, sier en slektning til People.

Ifølge flere amerikanske medier skal Rihanna ha vært splittet rent følelsesmessig da hun skulle hjelpe politiet med å oppklare hva som skjedde morgenen 10. februar.

Midt i all smerten kan hun derimot glede seg over én ting: Platesalget stiger og stiger etter overfallet. Den siste uka har "Good Girl Gobe Bad" solgt 25.000 eksemplarer.

Har du et kjendistips? Tips oss på her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Det var for lenge å være borte

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.