Tilgir Giggs 8 år lange sidesprang med svigerinnen

- Hun måtte grave dypt i seg selv for å kunne tilgi ham, sier venn om Ryan Giggs kone Stacey Cooke.

TILGITT: Ryan Giggs, kona Stacey og barna nyter for tiden en familieferie sammen på Mallorca for å komme over Ryans utroskap-skandale. Dette bildet er fra fjorårets Spania-ferie i Marbella. Foto: Stella Pictures
TILGITT: Ryan Giggs, kona Stacey og barna nyter for tiden en familieferie sammen på Mallorca for å komme over Ryans utroskap-skandale. Dette bildet er fra fjorårets Spania-ferie i Marbella. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Manchester United-stjernen Ryan Giggs sjokkerte fans verden over, da både glamourmodellen Imogen Thomas og hans egen svigerinne Natasha Giggs (28) hevdet de hadde vært hans elskerinner.

I kjølvannet av skandalene har Ryan Giggs og hans kone Stacey Cooke holdt en svært lav profil, og mange medier har ventet på nyheten om at de to ville gå fra hverandre.

Men nå ser det ut til at Stacey har tilgitt sin utro ektemann.

Ifølge både The Sun og Daily Mail, er stemningen svært god under ferien de to for tiden nyter sammen med sine to barn, Liberty Beau (8) og Zachary Joseph (5) på den spanske øya Mallorca.

Tilga utroskapen

Giggs' kone holdt ifølge The Sun hverken ektemannen i hånda eller hadde på seg gifteringen, men smilte likevel bredt da hun gikk ved hans side i helgen.

Venner av paret hevder Ryan Giggs har fått en siste sjanse av kona til å bevare ekteskapet.

- Hun måtte grave dypt i seg selv for å kunne tilgi ham. Men hun tror på ekteskapet og ønsker at det skal fungere. Men hun har ikke gjort det lett for ham, og Ryan vet at han kun har en sjanse til å redde dette, sier en kilde til Daily Mail.

Broren skiller seg
Ryan Giggs' bror Rhodri har imidlertid ikke vært like tilgivende etter at han fikk vite om konas forhold til Manchester United-stjernen.

Rhodri Giggs søkte om skilsmisse på bryllupsdagen etter at kona Natasha hevdet i en avis at hun hadde hatt et forhold til Ryan bak ektemannens rygg i flere år.

- Dette kommer til å bli veldig stygt. Ingen av partene kommer til å gi seg enkelt, og i midten av skandalen er Ryan, sier en kilde til News of The World.

Tilbød penger
Forholdet mellom de to brødrene skal også ha blitt ødelagt etter avsløringene, men det er ikke kjent om Rhodri har tatt i mot tilbudet på over to millioner kroner for å holde tett om det han vet om saken.

En ny skandale kan nemlig være dråpen som får Ryans kone til å gjøre om på beslutningen om å tilgi ham.

- Det siste Ryan ønsker er at flere sex-hemmeligheter skal komme ut. Rhodri vet nesten helt sikkert om det er andre jenter i brorens liv, sier en venn av Rhodri til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Søkte om skilsmisse på bryllupsdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer