Tilgir faren etter utroskandalen

Kelly Osbourne har tilgitt pappa Ozzy etter at hans affære splittet familien.

TILGITT: Ozzy Osbourne skal ha sveket kona Sharon med et nytt sidesprang. Kelly (til venstre) var først rasende på faren sin, men forteller at hun elsker pappaen sin uansett hva han gjør. Her med Sharon og broren Jack under Pride of Britain Awards i september i fjor.  Foto: Rex Features
TILGITT: Ozzy Osbourne skal ha sveket kona Sharon med et nytt sidesprang. Kelly (til venstre) var først rasende på faren sin, men forteller at hun elsker pappaen sin uansett hva han gjør. Her med Sharon og broren Jack under Pride of Britain Awards i september i fjor. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kelly Osbourne (31) skal ha vært rasende da det ble kjent at faren Ozzy Osbourne (67) hadde vært utro mot moren Sharon (63). Affæren skal ha splittet familien, og Sharon kastet ektemannen ut av deres felles hjem. 

- Jeg er 63 år og kan ikke fortsette å leve på denne måten, sa Sharon som også tidligere har blitt bedratt av ektemannen.

- Det han gjorde var utrolig dumt

Også datteren Kelly følte seg sveket av faren, og hun var så sint at hun blant annet hang ut farens elskerinne på sosiale medier. Nå har hun derimot hatt tid til å fordøye situasjonen, og har valgt å tilgi sin berømte pappa.

- Jeg vil alltid ha et godt forhold til faren min. Det betyr ikke at jeg ikke syntes det han gjorde var utrolig dumt, men det er mellom ham og meg. Jeg er pappas lille jente. Jeg elsker faren min, sier hun ifølge The Insider ifølge People.

PAPPA-JENTE: For Kelly var det ikke alltid like lett å ha rockeren Ozzy som pappa, men de to har alltid hatt et nært forhold.  Foto: wenn.com
PAPPA-JENTE: For Kelly var det ikke alltid like lett å ha rockeren Ozzy som pappa, men de to har alltid hatt et nært forhold. Foto: wenn.com Vis mer

Kelly bekrefter også at foreldrene har funnet tilbake til hverandre.

- Min mor og far er sammen nå, sier hun.

Osbourne har hatt flere affærer gjennom parets 33 år lange ekteskap. Han var blant annet utro med parets barnepiker da barna var yngre, men han skal da ha blitt tilgitt, fordi han var ruset.

GJENFORENT: Kelly Osbourne avslørte også at foreldrene har funnet tilbake til hverandre.  Foto: Broadimage
GJENFORENT: Kelly Osbourne avslørte også at foreldrene har funnet tilbake til hverandre. Foto: Broadimage Vis mer

Turbulent ekteskap

Sharon og Ozzy giftet seg i 1982, og sammen har de barna Amiee (32)Kelly (31) og Jack (30). Rockevokalisten har flere ganger vært åpen om sine problemer med rus, noe som har ført til mange opp- og nedturer for ekteparet.

Dette ble spesielt et stort problem for tre år siden da han etter flere år som rusfri hadde et tilbakefall. 

- Jeg visste at han drakk av og til, men ikke i hvor stor grad. Og jeg visste ikke at han misbrukte reseptbelagte medisiner. Jeg er helt knust akkurat nå. Dette er en sykdom som ikke bare rammer en person, men hele familien. Det rammer alle som er glad i ham, fortalte Sharon på «The Talk» i april 2013.

Mellom 2001 og 2005 delte familien store deler av livet sitt gjennom reality-serien «The Osbournes».

LES OGSÅ: Sharon og Ozzy delte verdens kleineste klem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer