LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over Press
LEVER PÅ EN LØGN: Tori Spelling føler seg ydmyket og fanget av ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

Tilgir ektemannens utroskap

Tori Spelling vil ikke skille seg fra Dean McDermott

SEOGHØR.NO: Seks uker etter at utroskapsskandalen snudde Tori Spellings (40) verden opp ned, sliter fremdeles skuespilleren med å takle det enorme sviket fra ektemannen Dean McDermott (47).

Paret har derimot de siste dagene begynt å treffe hverandre igjen og snakker sammen. Nylig ble Tori observert på vei inn på rehabiliteringsklinikken for å besøke ektemannen. Da skal TV-stjernen angivelig ha hatt gifteringen trygt plassert på fingeren.

- De kommuniserer, det er et stort skritt fremover, sier en kilde til People.

PÅ REHAB: Dean har flyttet ut av familiens hjem og sjekket inn på en avveningsklinikk for å få hjelp med problemene sine. Foto: All Over Press
PÅ REHAB: Dean har flyttet ut av familiens hjem og sjekket inn på en avveningsklinikk for å få hjelp med problemene sine. Foto: All Over Press Vis mer

Dean McDermott hadde en affære med minst fem andre kvinner.  I etterkant av avsløringen la Dean seg inn på en avvenningsklinikk.

Tidligere har det blitt hevdet at forholdet mellom de to stjernene har skrantet på grunn av sexlivet med «Beverly Hills 90210»-stjernen. Det har senere også blitt bekreftet av Deans elskerinne.

- Det har alltid vært viktig for henne å holde ektemannen sin fornøyd, også da det har vært vanskelig for henne fordi hun har vært syk eller gravid. Når han da er utro mot henne i all offentlighet, det har knust henne, sier en kilde til Radaronline.

KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet
KNUST: Tori skal være knust etter Deans utroskap og kilder hevder at realitystjernen aldri vil stole på ektemannen igjen. Foto: FameFlynet Vis mer

Paret har nektet å kommentere påstandene, men Tori har blitt observert uten giftering, og flere av «Beverly Hills 90210»-stjernenes venner har uttalt at skandalen har satt store spor hos TV-stjernen. Nå virker det derimot ut som om de to skuespillerene holder sammen for barna sin skyld.

- Det virker som om Tori kommer til å kunne tilgi ham, men jeg tror ikke hun noensinne kommer til å glemme hva han gjorde mot henne, forteller en kilde til People.

LES OGSÅ:   For blakk til å skille seg