TILGIR TITO: Jenna Jameson ønsker nå at forholdet vil vare, etter at han angrep henne forrige uke. Foto: FAME FLYNET
TILGIR TITO: Jenna Jameson ønsker nå at forholdet vil vare, etter at han angrep henne forrige uke. Foto: FAME FLYNETVis mer

Tilgir ektemannens grove mishandling

- Jeg tror virkelig ikke at han prøvde å skade meg...

SEHER.NO: Forrige uke gikk det svært hardt for seg, da den tidligere pornostjernen Jenna Jameson (36) ble angrepet av ektemannen, Tito Ortiz (35).

- Han kastet meg ned i badekaret, og knuste to sener i armen min, sa hun ifølge TMZ.

Mishandlingen førte til en anmeldelse, og Ortiz ble arrestert. Jameson skal ha hatt synlige skader da politiet ankom parets hjem.

Nå har imidlertid den velkjente Jenna snudd, og tilgir noe overraskende ektemannen. Det bekrefter hun overfor nettstedet RadarOnline.com.

- Jeg har egentlig ikke vondt nå lenger. Jeg kan bevege meg fint, og jeg kan holde barna mine. Nå skal jeg gjøre mitt beste for å få det til å fungere med Tito igjen, forteller hun til nettstedet.

Ortiz fikk besøksforbud etter mishandlingen, men skal nå være tilbake sammen med Jameson.

- Han kommer hjem i dag. Han er i Costa Rica akkurat nå, men kommer hjem. Besøksforbudet varte kortere enn jeg trodde. Jeg satt og tenkte på det i går, og fant ut hvor mye jeg elsker ham, og jeg tror virkelig ikke at han prøvde å skade meg.


For et drøyt år siden ble Jenna og Tito foreldre til tvillingene Jesse Jameson og Journey Pete. Nå sier Jameson at det er viktig at barna får se faren sin.

- Vi trenger å jobbe med flere ting, og jeg vet ikke om han kommer til å sove her. Men jeg synes det er viktig at han får se sønnene sine.

Men selv om Jenna tilgir ektemannens mishandling, er det fortsatt usikkert hva som vil skje i fremtiden.

- Jeg håper virkelig at vi blir sammen igjen. Han er mitt livs store kjærlighet, sier Jenna.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Anmelder kjæresten for mishandling