Tilgir ektemannen etter volden

- Jeg er så lykkelig fordi jeg fremdeles elsker ham så høyt.

NY SJANSE: Modellen Sylvie Van der Vaart har bestemt seg for å tilgi sin hardtslående ektemann, fotballproffen Rafael Van der Vaart. Hun vil gi ekteskapet en sjanse selv om han skal ha slått henne foran mange venner. Foto: All Over Press
NY SJANSE: Modellen Sylvie Van der Vaart har bestemt seg for å tilgi sin hardtslående ektemann, fotballproffen Rafael Van der Vaart. Hun vil gi ekteskapet en sjanse selv om han skal ha slått henne foran mange venner. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nyttårsaften havnet modellen Sylvie Van der Vaart (34) i en voldsom krangel med ektemannen, fotballstjernen Rafael Van der Vaart (29). Det hele endte med at han slo henne foran mange av parets venner.

Kort tid etter meldte paret at ekteskapet var over. Nå har derimot Sylvie avslørt til det tyske bladet Gala at hun har gitt ektemannen en ny sjanse.

- Vi vil gi ekteskapet en ny sjanse, sier hun før hun fortsetter: - Jeg er så lykkelig fordi jeg fremdeles elsker ham så høyt.

Det spekuleres likevel i om Rafael vil beholde huset han kjøpte da ekteskapet sprakk, slik at paret kan få litt pusterom og forsiktig tilnærme seg livet som ektepar igjen.

Det er nå to uker siden den sexy modellen annonserte at det syv år lange ekteskapet med fotballspilleren var over etter den heftige krangelen. Den tidligere Hamburg-spilleren var raskt ute og beklaget seg.

- Jeg var dum. Jeg er en idiot, det skulle aldri ha skjedd. Jeg beklager virkelig.

Både Rafael og Sylvie forklarte bruddet på denne måten:

- Dessverre har vi over en stund gradvis glidd fra hverandre. Det var en prosess som var vanskelig å stoppe. Jeg vet det høres rart ut, men vi vil alltid elske og respektere hverandre.

Vi får krysse fingrene om at de holder sammen denne gangen.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter å ha slått kona


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer