BLE SLÅTT: Ike Turner slo Tina Turner mens de var gift. Etter hans død på onsdag har hun ikke vist ham den siste ære. Foto: Scanpix
BLE SLÅTT: Ike Turner slo Tina Turner mens de var gift. Etter hans død på onsdag har hun ikke vist ham den siste ære. Foto: ScanpixVis mer

Tilgi Ike, Tina Turner!

Ike Turners enke trygler Tina Turner om å tilgi.

SEHER.NO: Enken etter avdøde Ike Turner trygler hans første kone, Tina Turner (68), om å tilgi ham - fordi han "hjalp" henne i den tiden de var gift.

- Jeg vet at hun ble såret. Men det er noe som heter tilgivelse, og jeg vet at Ike tilga seg selv, til tross for at det var svært vanskelig. Jeg forsvarer ikke det han gjorde. Men han var bare et menneske, et godt menneske som alltid var villig til å hjelpe mennesker. Han hjalp Tina, han hjalp mange mennesker, bønnfaller Jeanette Turner sin avdøde ektemanns første kone, ifølge CBS.


Rockeren døde i sitt hjem i California onsdag 76 år gammel, men Tina har nektet å vise eksmannen den siste ære.


"Private Dancer"-sangerinnen var gift med Ike Turner i 18 år - og ekteskapet deres var turbulent og ulykkelig. Filmen "What's Love Got to Do with It?" fra 1993 viste hvordan Ike misbrukte både kokain og Tina. I filmen fremstilles han som en klassisk konemishandler.

Ike og Tina ble skilt i 1976, og Tina Turner har ikke hatt kontakt med Ike på 35 år.