ATTRAKTIV: - Det er hyggelig å bli spurt, men nå vil jeg heller bruke 5000 kroner fra egen lomme for å feste med vennene mine, sier Petter Pilgaard om tilbudene han får om å være tilstede på ulike utesteder. Her er han sammen med kjæresten Mari Ha Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
ATTRAKTIV: - Det er hyggelig å bli spurt, men nå vil jeg heller bruke 5000 kroner fra egen lomme for å feste med vennene mine, sier Petter Pilgaard om tilbudene han får om å være tilstede på ulike utesteder. Her er han sammen med kjæresten Mari Ha Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Tilbys over 20.000 for én natt

- Det er som prostitusjon, sier Petter Pilgaard.

SEHER.NO: Norske kjendiser er attraktive objekter for å kaste glans og skape oppmerksomhet på den røde løperen, men i tillegg tilbys mange store penger for å tilbringe én natt på forskjellige utesteder.

– Det er viktig for Jenny å ikke stille opp bare for å stille opp, selv om det tilbys penger. Hun er blant annet blitt tilbudt 20.000 kroner for å være til stede noen timer på en nattklubb. Det er et underlig fenomen. Hun takket nei, sier Jenny Skavlans manager Harald Dal til Dagbladet.

«Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard har blitt tilbud enda mer penger for å kaste glans over utesteder i to til tre timer, men har kun takket ja til tilbudet to ganger.

- Jeg var i nærheten og tenkte «hvorfor ikke?». Jeg synes det var veldig kleint. Det er som prostitusjon, sier Pilgaard.

– Jeg er blitt tilbudt mer enn det (20.000 kr red. anm), men også mindre. I tillegg er det fri bar. Det var i fjor sommer jeg sa ja til å gjøre det. Det er hyggelig å bli spurt, men nå vil jeg heller bruke 5000 kroner fra egen lomme for å feste med vennene mine. Alle drar i meg og det koster mer enn det smaker. Kynisk kapitalisme, sier Petter Pilgaard.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet