Sofie Karlstad og Mario Riera:

Tilbudt tusenvis for ballesparking

«Paradise»-paret reagerer på absurde tilbud.

POPULÆRE: Sofie Karlstad og Mario Riera har blitt landskjente etter deltakelsen i årets «Paradise Hotel». Det medfører mye positivt, men bringer også med seg merkelige forespørseler og hatkommentarer. Foto: Jonas Scheie Hammer
POPULÆRE: Sofie Karlstad og Mario Riera har blitt landskjente etter deltakelsen i årets «Paradise Hotel». Det medfører mye positivt, men bringer også med seg merkelige forespørseler og hatkommentarer. Foto: Jonas Scheie Hammer Vis mer
Publisert

«Paradise Hotel» har siden sin oppstandelse vært en arena for sjekking, sex og kjærlighet. Det er ikke alle romansene som tåler tidens tann, eller som blir med hjem til Norge i utgangspunktet, men noen overlever.

I årets sesong har det oppstått søt musikk mellom deltakerne Sofie Karlstad (22) og Mario Riera (21). I starten kunne det virke som det bare var en uskyldig flørt, men duoen har nå flyttet til Oslo sammen og ser frem til fremtiden. Nylig bekreftet de også at de er blitt kjærester.

For en stund siden fortalte de Se og Hør om det fine nye livet som samboere og rikskjendiser, men det er ikke alle aspektene ved den nye tilværelsen de setter pris på.

- Rare greier

Duoen kan nemlig avsløre at de får mange merkelige tilbakemeldinger av fansen på Instagram, Facebook og Jodel. I tillegg får de mange personlige forespørsler i innboksen. Sammenlagt har de over 300 000 følgere på Instagram, så det er kanskje ikke så rart at de oppsøkes av alle mulige slags mennesker.

- Det er veldig mye rare greier, og det kommer fra alle aldersgrupper. Vi får meldinger fra tiåringer og fra 60-åringer, ler Karlstad, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer