Tilbudt sin avdøde brors filmrolle

Cody Walker kalles en yngre kopi av sin avdøde bror Paul Walker.

FILMROLLE: Paul Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7» da han døde, nå har angivelig lillebroren Cody (til venstre) fått tilbud om å overta rollen. Foto: Hector Campos / Splash News/ All Over Press
FILMROLLE: Paul Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7» da han døde, nå har angivelig lillebroren Cody (til venstre) fått tilbud om å overta rollen. Foto: Hector Campos / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Paul Walker var midt under innspilling av «The Fast and the Furious 7» da han døde i en trafikkulykke i Los Angeles 30. november.

Walker ble kun 40 år gammel.

Skuespilleren hadde spilt inn store deler av filmen, men fremdeles mangler det noen viktige scener. Nå vil produsentene at Pauls lillebror, Cody Walker (25), skal ta over for sin avdøde bror.

FART OG SPENNING: Paul Walker spilte Brian O'Connor i «The Fast and the Furious»-filmene. Her med kollega Vin Diesel. Foto: Stella Pictures
FART OG SPENNING: Paul Walker spilte Brian O'Connor i «The Fast and the Furious»-filmene. Her med kollega Vin Diesel. Foto: Stella Pictures Vis mer

Cody har tidligere jobbet som stuntman og skal være vant til å være foran kamera.

- De kan filme Cody bakfra og på lang avstand. Om de behøver et nærbilde kan det fikses digitalt i etterkant, sier en kilde til Daily Mail.

Lørdag denne helgen tok familie, venner og kolleger et gripende farvel med den talentfulle skuespilleren i begravelsen som ble holdt på Forest Lawn Cemetery i Los Angeles.

SØRGER: Paul Walkers datter Meadow (15) fotografert med pappa og en venninne (midten) i slutten av august i år. Hun sliter naturlig nok med tapet av sin verdensberømte far. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press
SØRGER: Paul Walkers datter Meadow (15) fotografert med pappa og en venninne (midten) i slutten av august i år. Hun sliter naturlig nok med tapet av sin verdensberømte far. Foto: REX/KM Press Group/All Over Press Vis mer

Familien har tidligere fortalt at de ønsket å holde begravelsen privat, ettersom Walkers datter Meadow (15) naturlig nok er i en tøff sørgeperiode. Rundt 50 personer var invitert i begravelsen, og flere av disse var Walkers gode venner og kolleger fra «The Fast and The Furious»-settet.

- Noen gikk opp og sa noen ord om Paul, men det var vanskelig for folk å snakke. Flere var oppløst i tårer, og kunne ikke fullføre hyllesten. Det var en svært trist dag, og man kunne se på begravelsesfølget at de ikke var klare til å ta farvel med ham, forteller et øyenvitne til UsMagazine.

Gravstedet var pyntet med hvite blomster, og deltakerne samlet seg rundt et stort bilde av Walker. Seremonien varte i 40 minutter, skriver nettstedet videre.

Ifølge RadarOnline ble urnen hans plassert i Forest Lawn Memorial Park i Hollywood Hills søndag morgen.

Walker etterlater seg datteren Meadow, foreldrene Paul og Cheryl, og søsknene Cody, Caleb og Ashley. I tillegg til den 17 år yngre kjæresten Jasmine Pilchard-Gosnell (23).

LES OGSÅ:  - Deres største bekymring er den sørgende datteren

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer