Tilbudt sin avdøde brors filmrolle

Cody Walker kalles en yngre kopi av sin avdøde bror Paul Walker.

FILMROLLE: Paul Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7» da han døde, nå har angivelig lillebroren Cody (til venstre) fått tilbud om å overta rollen. Foto: Hector Campos / Splash News/ All Over Press
FILMROLLE: Paul Walker var midt under innspillingen av «The Fast and the Furious 7» da han døde, nå har angivelig lillebroren Cody (til venstre) fått tilbud om å overta rollen. Foto: Hector Campos / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Paul Walker var midt under innspilling av «The Fast and the Furious 7» da han døde i en trafikkulykke i Los Angeles 30. november.

Walker ble kun 40 år gammel.

Skuespilleren hadde spilt inn store deler av filmen, men fremdeles mangler det noen viktige scener. Nå vil produsentene at Pauls lillebror, Cody Walker (25), skal ta over for sin avdøde bror.

Cody har tidligere jobbet som stuntman og skal være vant til å være foran kamera.

- De kan filme Cody bakfra og på lang avstand. Om de behøver et nærbilde kan det fikses digitalt i etterkant, sier en kilde til Daily Mail.

Lørdag denne helgen tok familie, venner og kolleger et gripende farvel med den talentfulle skuespilleren i begravelsen som ble holdt på Forest Lawn Cemetery i Los Angeles.

Familien har tidligere fortalt at de ønsket å holde begravelsen privat, ettersom Walkers datter Meadow (15) naturlig nok er i en tøff sørgeperiode. Rundt 50 personer var invitert i begravelsen, og flere av disse var Walkers gode venner og kolleger fra «The Fast and The Furious»-settet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer