Tilbudt kirke av Vatikanet

Per Christian Ellefsen vil arrangere bryllup, dåp og konserter.

ELSKER ITALIA: Skuespiller Per Christian Ellefsen er kjent for sin kjærlighet til Italia, og har kjøpt et palass i landet. Nå vurderer han også en kirke.  Foto: Stella Pictures
ELSKER ITALIA: Skuespiller Per Christian Ellefsen er kjent for sin kjærlighet til Italia, og har kjøpt et palass i landet. Nå vurderer han også en kirke. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I vår ble «Elling»-stjernen Per Christian Ellefsen (57) tilbudt å kjøpe en kirke av Vatikanet for 80 000 kroner i den italienske byen Triora. Kirken er i tilknytning til palasset Palazzo Capponi som Ellefsen kjøpte for ti år siden.

Nå vurderer han også å kjøpe kirken for å kunne arrangere messer, bryllup og barnedåp. Han jobber også med å gjenreise palasset, noe han tror vil koste rundt 20 millioner kroner. Skuespilleren forsøker nå å skaffe seg investorer.

- Jeg håper å få flere med meg på å sikre en kulturskatt og skape et kulturelt møtested mellom Norge og Italia, sier Ellefsen til VG.

  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vurderer å saksøke TV2-program