Tilbudt jobb som stripper

Hotell i Las Vegas ønsker å leie Kris Humpries som stripper.

TILBUDT JOBB: Kim Kardashians ektemann Kris Humphries har fått tilbud om å strippe i Las Vegas. Her er han på ferie sammen med Kim tidligere i sommer.  Foto: All Over Press
TILBUDT JOBB: Kim Kardashians ektemann Kris Humphries har fått tilbud om å strippe i Las Vegas. Her er han på ferie sammen med Kim tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag ble det kjent at realitystjernen Kim Kardashian (30) og Kris Humphries (26) skiller seg etter 72 dagers ekteskap. Nyheten om bruddet har skapt kaos i presse og underholdningsverdenen.

Humphries har fått mye oppmerksomhet for sitt forhold til Kardashian, og blir nå også lagt merke til i Las Vegas. Den mannlige strippegruppen Chippendales vil nemlig ha den tidligere basketballstjernen med i sine strippeshow.

- Vi tenkte at siden han er arbeidsløs og snart skilt fra Kim Kardashian, kanskje opptredner med Chippendales kan være den perfekte jobben for å få tilbake troen på kvinner, sier en representant for Chippendales til nettstedet TMZ.

Det er ikke kjent om 26-åringen har akseptert tilbudet. Basketballstjernen spilte tidligere for New Jersey Nets, men står for tiden uten klubbkontrakt. Det betyr allikevel ikke at Humphries mangler jobbtilbud. Nylig ble han også spurt om å være talsperson for en datingside.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ekteskapet sprakk etter 72 dager  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer