- VURDERER Å SI JA: Det kunne være gøy å prøve "Naked News", sier Kathrine Pehrsson til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
- VURDERER Å SI JA: Det kunne være gøy å prøve "Naked News", sier Kathrine Pehrsson til Seher.no. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

Tilbudt jobb i "Naken-Dagsrevyen"

- Det kunne være gøy å prøve, sier Kathrine Pehrsson.

SEHER.NO: Amerikanske Playboy er ikke de eneste som er i ferd med å få opp øynene for den norske glamourmodellen Kathrine Pehrsson (25).

I tillegg til at hun nettopp har fullført en fotoshoot med testbilder som kan gjøre henne til det velkjente herrebladets tredje norske forsidepike gjennom tidene, har hun også blitt tilbudt jobb i den kanadiske TV-programmet "Naked News".

I det populære showet kaster de kvinnelige nyhetsoppleserne klærne samtidig som de leser opp nyheter og værmeldinger.

- Jeg fikk møte produsenten av programmet forrige gang jeg var i USA. Først avfeide jeg det tvert, men han har ikke gitt seg. Nå vurderer jeg å flytte til Canada for en liten i periode i første omgang. Det hadde vært gøy å prøve, sier hun til Seher.no.

Kathrine - som for tiden er aktuell i programmet "Wipeout" på TVNorge - sier hun ble mer interessert fordi hun oppdaget at showet blir laget med litt humor.

Hun har tidligere fått mye oppmerksomhet for sitt naken-stunt foran Slottet i 2008.

- Nakenheten har jeg ikke noe problemer med, spesielt ikke når de har gjort en morsom greie ut av det. Men det blir uansett neppe noe livslang karriere, ler hun.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tatt på fersken på "Wipeout"-hotellet