Melania og Donald Trump:

- Tilbringer sommeren hver for seg

Melania Trump har blitt avbildet offentlig for første gang siden januar - uten Donald.

SIST GANG: Melania og Donald Trump da de landet i Florida 20. januar - dagen Trump gikk av. Siden har ingen sett snurten av kona - før nå. Foto: Noam Galai / AFP / NTB
SIST GANG: Melania og Donald Trump da de landet i Florida 20. januar - dagen Trump gikk av. Siden har ingen sett snurten av kona - før nå. Foto: Noam Galai / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart et halvt år siden Donald Trump (75) gikk av som USAs president. 20. januar 2021 trådte Joe Biden (78) inn i rollen, og verken Donald eller Melania Trump (51) var til stede under innsettelsen. Ekspresidenten arrangerte heller sin egen seremoni der han takket av sammen med sine støttespillere.

Siden den gang har den tidligere presidentfruen vært som sunket i jorda. Melania Trump sto støtt ved sin manns side gjennom fire år i Det hvite hus, men siden januar har offentligheten så å si ikke sett snurten av henne.

Det var derfor et sjeldent syn som møtte fotografene da Melania ankom Trump Tower på Manhattan i New York tirsdag 6. juli. Dette er første gang hun viser seg offentlig siden 20. januar 2021.

Den tidligere førstedamen har holdt til på luksuseiendommen Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida sammen med ektemannen det siste halve året, men fotografene har ikke klart å knipse bilder av henne der.

TABBE: Tidligere førstedame i USA, Melania Trump, fikk kritikk etter et besøk på et barnesykehus i Washington, D.C. Foto: AP Vis mer

Hver for seg

Melania ankom Trump Tower uten ektemannen, noe amerikanske medier raskt la merke til. Donald Trump befant seg på den staselige golfeiendommen Bedminster i New Jersey, der han holdt en pressekonferanse, mens kona var å se i New Yorks gater. Trolig kommer ekteparet til å tilbringe mye tid fra hverandre også i tiden som kommer.

Ifølge Peoples kilder skal herr og fru Trump feriere hver for seg denne sommeren. Melania og sønnen Barron (15) vil vekselvis tilbringe sommeren på Manhattan i New York og Bedminster i New Jersey, der Donald Trump holder til, skriver nettstedet.

- Mens Palm Beach er hovedresidensen deres, vil Trump-familien reise til og fra New York og New Jersey i sommer, hevder en kilde tett på ekspresidenten overfor People, og fortsetter:

- Melania og hennes familie gjør mange ting sammen, og ikke nødvendigvis sammen med Donald.

Kilden hevder videre at eks-presidentfruen til enhver tid forsøker å oppholde seg i samme by som ektemannen, men at hun hovedsakelig er opptatt med sin egen timeplan og reiser rundt i USA og internasjonalt på egen hånd.

LONG TIME, NO SEE: Dette bildet fra 20. januar er det siste glimtet av Melania Trump før hun trakk seg tilbake. Tirsdag 6. juli var hun å se på gata i New York. Foto: Carlos Barria / Reuters / NTB
LONG TIME, NO SEE: Dette bildet fra 20. januar er det siste glimtet av Melania Trump før hun trakk seg tilbake. Tirsdag 6. juli var hun å se på gata i New York. Foto: Carlos Barria / Reuters / NTB Vis mer

- Donald synes det er greit så lenge hun er fornøyd, lar ham være i fred og deltar på opptredener når det trengs. Melania er lykkeligst når hun er med sine egne familiemedlemmer, inkludert sønnen. Hun er ikke dum, hun bare vet hvordan hun skal håndterte livet slik at det blir så tilfredsstillende som bare mulig, sier kilden.

En annen kilde hevder også at Melania Trump for det meste vil leve et rolig liv med familien fra Slovenia, og at hun holder seg unna rampelyset og pressen.

- Hun vil gjøre alt hun kan for å unngå å bli fotografert eller intervjuet. Hun holder en lav profil og nyter livet sitt med familien, sier kilden til People.

TAKKER: I sin siste tale som president for USA, ga Donald Trump ordet til førstedame Melania Trump. Video: AP Vis mer

Spabehandlinger

En omgangsvenn og sosietetsskribent fra New York, R Couri Hay, uttalte i et intervju med The Times i januar at Melania så fram til et liv som hjemmeværende.

- Melania kommer til å forsvinne. Det kommer ikke til å bli noen Instagram- eller Twitter-innlegg, dere kommer ikke til å se noe, sa han.

Ifølge en rekke internasjonale medier, deriblant Independent og CNN, holder Melania seg nå stort sett for seg selv, og fyller dagene med dyre spabehandlinger - ofte to ganger om dagen.

- Hun er ikke tilstedeværende på Mar-a-Lago i det hele tatt. Hun mingler ikke med mennesker og snakker sjelden med ektemannens ansatte, sa en kilde nær den tidligere førstedamen til CNN i slutten av april.

Melania skal være svært lykkelig og tilfreds nå som hun kan holde en lav profil. Ifølge CNN skiller ikke det seg veldig fra hennes fire år i Det hvite hus. Nå ønsker 51-åringen å gjøre det hun vil, når hun vil, ifølge nyhetskanalen.

VEKKER OPPSIKT: Kjolen Melania Trump brukte da hun stemte under presidentvalget vekker oppsikt. Vis mer

CNN skrev tidligere i år at Melania har blitt observert på vei til spabehandlinger på dagtid, mens hun på ettermiddagene tilbringer mye tid med sønnen Barron.

Flere personer med kjennskap til Trump-familiens middagsvaner på Mar-a-Lago har uttalt til CNN at Melania framstår «glad og avslappet» de gangene de har sett henne. Hun er glad i flyndre og drikker Coca-Cola-Light uten isbiter. Periodevis har hun også besøk av foreldrene, Viktor og Amalija Knavs.

LES OGSÅ: - Ønsker ikke et forhold med ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer