- Tilbrakte sommeren med puppene ute

Victoria Beckham elsker å amme sin eneste datter.

AMMER: Victoria Beckham elsker å amme sin datter Harper Seven, og sier at hun tilbrakte hele sommeren med puppene ute. Foto: All Over Press
AMMER: Victoria Beckham elsker å amme sin datter Harper Seven, og sier at hun tilbrakte hele sommeren med puppene ute. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Victoria Beckham (37) har sørget for å gi sin eneste datter Harper Seven den beste mulige starten på livet.

Den britiske stjernen avslører at hun har ammet lille Harper siden fødselen i juli i fjor, og at hun elsker båndet det gir de to.
 
- Å slutte med jobbingen var ikke et alternativ, men jeg tok så mye tid fri som jeg kunne. Jeg tilbrakte hele sommeren med puppene ute fordi jeg ammet. Jeg elsket det. Det var himmelsk. Hun er en så god baby, sier Victoria til Now.
 
Victoria, som er gift med fotballproff og undertøymodell David Beckham, forteller at datteren er mye roligere enn sønnene Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) var da de var på hennes alder.

Spesielt vanskelig synes Victoria det var med sin førstefødte i 1999.

- Jeg elsker alle barna mine på samme måte, selvfølgelig, men med guttene var det hardt arbeid. De hadde kolikk og sov aldri. Brooklyn skrek av hele sin kraft hvert tyvende minutt hele døgnet, sier hun til The Guardian Weekend.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Beskyttet datteren mot blitzregnet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer