Tilbrakte natten med «Skal vi danse»-vinner

- Jeg forlot rommet hennes klokken åtte dagen etter.

FALT FOR TROMMIS: Harry Judd i bandet McFly hevder Lindsay Lohan ba ham med på hotellrommet sitt etter at de to fant tonen på settet til filmen «Just My Luck» i 2005. Foto: Stella Pictures
FALT FOR TROMMIS: Harry Judd i bandet McFly hevder Lindsay Lohan ba ham med på hotellrommet sitt etter at de to fant tonen på settet til filmen «Just My Luck» i 2005. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Filmstjernen Lindsay Lohan har flere ganger vært koblet til popstjernen Harry Judd, etter at de to møttes første gang under innspillingen av Lohan-filmen «Just My Luck» i 2005.

Lindsay Lohan har hittil benektet ryktene om henne og trommisen fra bandet McFly, men nå avslører Judd selv at det har vært mer enn bare vennskap mellom ham og den Playboy-aktuelle skuespilleren.

Etter at han møtte den da 19 år gamle Lindsay, ble han ifølge Daily Mirror spurt om han ville bli med til hennes hotellrom.

- Jeg tenkte «dette er utrolig». Men jeg var nervøs. Jeg ble med henne til rommet og forlot det først klokken åtte morgenen etter.

- Vi lå ikke sammen, men rotet litt. Vi gjorde det som tenåringer pleier å gjøre. Vi gikk langt nok, men ikke hele veien.

Men det er ikke bare Lindsay Lohan som har latt seg sjarmere av den 25 år gamle briten. Lørdag kunne Judd juble over å ha vunnet den britiske versjonen av «Skal vi danse».

Mens Lindsay Lohan fortsatt er singel, er Judd i dag gift med fiolinisten Izzy Johnston.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Nakenbilde av Lindsay lekket på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer