Tilbrakte natten med eksen

Rihanna og Chris Brown danset bort natten i Los Angeles.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superparet Rihanna (23) og Chris Browns (22) forhold fikk en dramatisk slutt da Brown ble voldelig før en Grammy-fest i 2009. Brown slo Rihanna med knyttet neve, og bildene av den sårede stjernen gikk verden rundt.

Brown ble senere dømt for mishandling og måtte gjennomføre samfunnstjeneste og terapi, men Rihanna klarer ikke å gi slipp på sin voldelige eks-kjæreste.

Søndag kveld festet de sammen på nattklubben Greystone Manor i Hollywood. Rihanna var som vanlig sexy i en gjennomsiktig topp, skinnlue fra Chanel og sin nye blonde frisyre.

 
Den flotte 23-åringen ankom nattklubben sammen med flere livvakter og ble straks angrepet av fans og fotografer, mens Chris Brown valgte en mer diskré ankomst og ble sneket inn fra baksetet av en Range Rover.

«Rude Boy»-stjernen var tydelig fornøyd med festen. 

«For en sinnssyk kveld,» skrev Rihanna på Twitter.

Rihanna skal ha den siste tiden ha forsøkt å forføre Chris, og ble veldig sjalu da han nylig tatoverte kjæresten Karrueche Trans ansikt på kroppen. Nå spørs det om det ikke er Tran som er sjalu etter søndagens hete stevnemøte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Overrasket fansen på Twitter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer