Mel B og Zac Efron:

- Tilbrakte en het natt sammen etter skilsmissen

Spice Girls-stjernen syntes at kroppen til Zac så fantastisk ut.

HADDE EN FLØRT: Melanie Brown og Zac Efron skal ha tilbrakt en natt sammen etter å ha sendt flørtende meldinger til hverandre. Foto: NTB Scanpix
HADDE EN FLØRT: Melanie Brown og Zac Efron skal ha tilbrakt en natt sammen etter å ha sendt flørtende meldinger til hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2017 var et turbulent år for den tidligere «Spice Girls»-stjernen Melanie Brown (43), bedre kjent som Mel B.

Etter at den tøffe skilsmissen med regissøren Stephen Belafonte (43) ble kjent, anklaget sangeren eksmannen for utroskap, vold og mishandling.

Melanie fortsatte å stjele rampelyset ved å fortelle åpenhjertig om det usunne ekteskapet og problemene det medførte.

Hadde en god kjemi

Ifølge The Sun fant 43-åringen en kort trøst hos «High School Musical»-stjernen Zac Efron (30) etter skilsmissen i fjor. Duoen skal ha møttes gjennom en eksklusiv dating-app og skal deretter ha begynt å sende flørtende meldinger til hverandre.

- Zac endte opp med å kjøre til leiligheten hennes i Los Angeles. De fant tonen og tilbrakte noen hyggelige timer sammen, forteller en nær venn til nettstedet.

Ifølge kilden skal det ikke ha vært en langsiktig affære, og det ble med den ene kvelden. Likevel skal de to stjernene ha hatt en god kjemi sammen og funnet tonen.

- Mel synes at Zac har en fantastisk kropp.

Avkreftet romanseryktene

Den 30 år gamle sjarmøren har tidligere vært i flere langvarige forhold som har endt med både sjalusi og drama.

De siste årene har han vært singel, men etter innspillingen av spillefilmen «Baywatch» i 2016, ble det lenge spekulert i om Zac og skuespiller-kollega Alexandra Daddario (32) hadde funnet tonen.

De to skuespillerne spilte mot hverandre i filmen, og på skjermen var det en tydelig kjemi mellom deres karakterer.

Etter at Alexandra la ut et bilde på Instagram i fjor, der Zac kysser skuespilleren på kinnet, gikk det ikke lang tid før kjærlighetsryktene begynte å svirre.

Saken fortsetter nedenfor.

Tross store overskrifter i tabloidavisene avkreftet skuespillerne gang på gang at det var noe romanse mellom dem. Men igjen blusset romanseryktene opp igjen.

I juni observerte fansen en hyppig korrespondanse mellom Zac og Alezandra, der Zac blant annet har likt alle bildene som Alexandra legger ut.

- Vi er bare venner. Jeg og Zac har jobbet sammen, og vi er gode venner, fortalte hun til People tidligere i år.

Skuespilleren, som trodde hun gjorde det hele ganske klart da hun uttalte seg om romanseryktene i fjor, kunne ikke forstå hvor det kom fra.

Saken fortsetter nedenfor.

Levde på nådeløs diett

Da det ble kjent at den ikoniske 90-tallsserien «Baywatch» skulle bli til en helaftens spillefilm i 2016, ble det stor jubel blant fansen.

MUSKULØS: Skuespillerkjekkasen var nødt til å ligge i hardtrening før innspillingen til Baywatch-filmen. Foto: NTB Scanpix
MUSKULØS: Skuespillerkjekkasen var nødt til å ligge i hardtrening før innspillingen til Baywatch-filmen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I hovedrollene som Mitch Buchannon og Matt Brody var det Dwayne Johnson (46), og Zac som fikk æren. Mens Dwayne, bedre kjent som «The Rock», er kjent for sine store muskler, var Zac på den andre siden nødt til å ligge i hardtrening for å komme i riktig form til innspillingen.

I filmen viste han en imponerende vaskebrettmage og muskuløse biceps. Kroppen kom derimot ikke av seg selv, og 30-åringen har tidligere innrømmet i et Twitter-innlegg at det var en nådeløs diett han måtte gjennom.

- Ni dager helt uten karbohydrater og sukker. Kun organiske grønnsaker og organiske proteiner fra gresspisende og frittgående dyr. Dette fører til... skrev Efron, før han fulgte opp med denne Twitter-meldingen:

- #Juksedag! Fortærte en biff, fire poteter/grønnsaker, makaroni med ost, tre desserter med smør og brød, bakverk med ost og kaviar.

LES OGSÅ: Linni Meister klinte til med «Spice Girls»-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer