HOLDER SAMMEN: Buddhismen skal ha bidratt til å gjøre Kate og Orlandos forhold bunnsolid. Foto: All Over Press
HOLDER SAMMEN: Buddhismen skal ha bidratt til å gjøre Kate og Orlandos forhold bunnsolid. Foto: All Over PressVis mer

Tilber Buddha sammen

En Buddha-figur i vinduskarmen er ikke nok for Kate Bosworth og Orlando Bloom.

Ber til Buddha!

Orlando Bloom og Kate Bosworth planlegger å bygge et buddhistisk tempel i Malibu. Paret er svært dedikerte tilhengere av Nichiren-buddhisme, og hevder de holder forholdet bunnsolid ved å messe sammen.

Ifølge Contactmusic er paret tilhengere av gruppen Soka Gakkai International som preker verdensfred og lykke gjennom Nichiren-buddhismen.

Orlando har allerede et utendørsalter ved sitt hjem i London, som blant annet består av hellige skrifter, planter lys og bøker av lederen for Soka Gakkai International.

Men selv ikke buddhister kan glede alle. Baywatch-stjernen David Hasselhoff ble nylig svært skuffet da Bloom takket nei til å spille hovedrollen i filmversjonen av "Knight Rider". Hasselhoff hadde sitt store gjennombrudd i hovedrollen som Michael Knight i 80-tallsserien og ønsket Orlando som sin arvtaker.

- Jeg pleide å se på "Knight Rider" da jeg var åtte, men jeg likte den ikke noe bedre enn andre serier, sier "Ringenes herre"-stjernen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.