TILBAKEFALL: For to uker siden fikk Dag Erik Pedersen hjerteinfarkt og ble operert i all hast. Nå har han fått tilbakefall og er igjen på sykehuset. Foto: Se og Hør
TILBAKEFALL: For to uker siden fikk Dag Erik Pedersen hjerteinfarkt og ble operert i all hast. Nå har han fått tilbakefall og er igjen på sykehuset. Foto: Se og HørVis mer

Tilbakefall for Pedersen

Hjertesyke Dag Erik Pedersen er igjen innlagt på sykehus.

SEHER.NO: Tirsdag skrev Se og Hør at Dag Erik Pedersen (49) for to uker siden fikk hjerteinfarkt og ble operert i all hast på Rikshospitalet.

Tidligere denne uken fikk den sympatiske sportskommentatoren tilbakefall, og er igjen på sykehus.

- Jeg håper fortsatt å kunne lede NRKs OL-studio fra Oslo, sier Pedersen til VG.

Pedersen skulle egentlig vært programleder for "Skishow med smell" på NRK sammen med Liv Grete Poiree og Jon Herwig Carlsen på lørdag, men til det har han måttet si nei.

- Men vi regner med at Dag Erik er på plass i studio når OL-sendingene begynner, sier prosjektleder Sjur Molven i NRK til VG. 

I et intervju med Se og Hør tirsdag sto Pedersen frem med den dramatiske historien. Han fortalte at han fikk smerter etter at han hadde holdt et av sine foredrag "Aldri god alene", men at han likevel satte seg i bilen og kjørte hjem. En kjøretur som tok over seks timer.

Da han kom hjem til Larvik var smertene så voldsomme at han dro rett på legevakten.

- Dit kom jeg i grevens tid og ble sendt direkte videre til Rikshospitalet med ambulanse, sa han til Se og Hør.

LES OGSÅ: Innlagt på sykehus