FOR MYE: Kreftsyke Jade ønsket sterkt å spille teater igjen. Det kan ha vært for tøft for kroppen hennes. Foto: All Over Press
FOR MYE: Kreftsyke Jade ønsket sterkt å spille teater igjen. Det kan ha vært for tøft for kroppen hennes. Foto: All Over PressVis mer

Tilbakefall for kreftsyke Jade

TV-stjernen ble kjørt til sykehus i all hast.

SEHER.NO: Den kreftsyke britiske reality-stjernen Jade Goody skal ha blitt fraktet til sykehus i all hast. Hun skal ha fått et alvorlig tilbakeslag i kampen mot den livstruende sykdommen.

LES OGSÅ: Her får Jade kreftbeskjeden på direkten!

Jade måtte ta noen nye tester da helsetilstanden hennes forverret seg på grunn av et influensalignende virus, skriver Mirror.co.uk.

Testene viste at cellegiftkurene har svekket immunforsvaret hennes drastisk og legene ville legge henne inn umiddelbart. Men en kilde nær realitystjernen sier at hun var svært innstilt på å delta i en teateroppsetning og ønsket ikke å skuffe noen.

- Selv om kreftbehandlingen har gått bra, kan dette være et resultat av for mye for fort. Hun pådrar seg lett infeksjoner og denne gangen har hun fått noe som har slått henne skikkelig ut, sier kilden.

Jade fikk anledning til å reise hjem fra sykehuset etter å ha tatt en rekke tester. Men hun kommer til å bli lagt inn senere i uka hvis ikke tilstanden hennes bedrer seg. 

27-åringen har ikke hatt anledning til å spille den onde heksen i pantomimestykket Askepott og de syv dvergene i over et år

Jade fikk beskjed om at hun var rammet av livmorhalskreft da hun deltok i den indiske varianten av Big Brother. Hun har gjennomgått cellegiftbehandling og er er blitt gitt en 50/50-sjanse til å overleve.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Har planlagt sin egen begravelse