Tilbake til Wall Street

Michael Douglas returnerer som Gordon Gekko.

JAPPEIKON: I rollen som Gordon Gekko fikk Michael Douglas en hel finansverden til å lire av seg strofen "greed is good". Foto: All Over Press
JAPPEIKON: I rollen som Gordon Gekko fikk Michael Douglas en hel finansverden til å lire av seg strofen "greed is good". Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

80-talls suksess!


Michael Douglas høstet glimrende kritikker for rollen som Gordon Gekko i jappefilmen "Wall Street" fra 1987. Med røde bukseseler og kjappe replikker som "there's no nobility in poverty" og "Greed is good, greed works!" ble Gordon Gekko selve symbolet på en slesk og korrupt aksjemegler.


ZETA PÅ BYEN MED EN ANNEN: Se bildene her!


Nå kan imidlertid "Wall Street"-fansen glede seg. Sjansene er nemlig store for at 61-år gamle Douglas returnerer til rollen som Gordon Gekko i en oppfølger av filmen. Det hevder i hvert fall amerikanske medier. Trolig får Douglas igjen med seg regissør Oliver Stone på laget.


Ifølge en kilde avisen Star har snakket med, vil handlingen i oppfølgeren starte med Gekkos løslatelse fra fengsel, hvor han har sonet en dom for korrupsjon.


Vi gleder oss!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer