Jon Peters:

Tilbake til eksen etter bruddet med Pamela

Bare tre uker etter bruddet med Pamela Anderson er han sammen med eksforloveden igjen.

TILBAKE TIL EKSEN: Jon Peters og Pamela Anderson endte ekteskapet sitt etter bare tolv dager. Nå har han gått tilbake til eksforloveden. Foto: NTB scanpix
TILBAKE TIL EKSEN: Jon Peters og Pamela Anderson endte ekteskapet sitt etter bare tolv dager. Nå har han gått tilbake til eksforloveden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det kom overraskende på da Pamela Anderson (52) giftet seg i all hemmelighet med filmprodusenten Jon Peters (74) i slutten av januar, ettersom ingen visste at hun hadde kjæreste.

«Ekteskapet» har i ettertid skapt oppstandelse, da det etter bare 12 dager ble kjent at paret hadde gått hver til sitt, etter at Peters angivelig skal ha dumpet Anderson via tekstmelding.

Nå skaper Peters ytterligere overskrifter i verdenspressen, da han skal ha gått tilbake til eksforloveden Julia Faye West (34), som han forlot til fordel for Anderson.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Tilbake til eksforloveden

Flere medier, deriblant US Weekly og Page Six, skriver at 74-åringen har gått tilbake til West, bare tre uker etter bruddet med Anderson.

US Weekly hevdet torsdag denne uken at Peters hadde forlovet seg med 34-åringen, mens Page Six meddeler at Peters selv har avslått at det dreier seg om en forlovelse.

Litt forvirring er det altså, men det er derimot ingen tvil om at «Hollywood»-mogulen har funnet tilbake til ekskjæresten. Overfor Page Six forteller Peters at han og West har det fint sammen.

KJÆRESTEN: Skuespiller Julia Faye West avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTEN: Skuespiller Julia Faye West avbildet i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hva Anderson tenker om det hele er ikke kjent, til tross for at det tidligere paret har vært svært åpen om sitt kortvarige ekteskap.

Etter bruddet takket Anderson for responsen på ekteskapet via en offentlig uttalelse som ble gitt til The Hollywood Reporter.

- Jeg har blitt rørt av den hyggelige responsen vi har mottatt angående vårt forhold. Vi ville vært veldig takknemlige for deres støtte nå som vi tar litt tid fra hverandre for å revurdere hva vi vil i dette livet og hva vi vil ha fra hverandre, het det i uttalelsen.

Dumpet via tekstmelding

Kort tid senere kom det frem at «Baywatch»-stjernen var blitt dumpet via tekstmelding, og heller ikke de private meldingene har blitt holdt skjult fra offentligheten.

- De siste ni dagene har vært en fantastisk kjærlighetsfylt fest, men hele ekteskapsgreia med advokater, gjeld og nettstedet Jazmin skremmer meg. Jeg forsto at man som 74-åring trenger et rolig og stille liv, og ikke et internasjonalt kjærlighetsforhold, skal Peters ha skrevet til Anderson, ifølge Page Six.

- Derfor tenker jeg at det beste vi kan gjøre er å reise bort noen dager, og kanskje du trenger å være i Canada. Verden vet at vi gjorde det, og jeg tenker at vi nå trenger å gå hver til vårt. Jeg håper du kan tilgi meg, skal han ha avsluttet meldingen med.

I senere tid har det blitt kjent at paret aldri leverte inn ekteskapspapirene, og var dermed aldri offisielt gift. Dermed slipper de å gå gjennom en trøblete og kostbar skilsmisse, men skal man tro Peters selv har han allerede tapt nok penger på forholdet.

BRUDD: Pamela Anderson langer ut mot sin kjæreste gjennom to år, Adil Rami Vis mer

- Da Pamela tekstet meg og lurte på om vi skulle gifte oss, var det som en drøm som gikk i oppfyllelse - selv om jeg var forlovet med en annen dame og hun holdt på å flytte inn. Jeg slapp alt for Pamela, sa han til Page Six, og fortsatte:

- Hun hadde rundt 1,8 millioner i regninger på tidspunktet, og fikk ikke betalt de selv. Jeg betalte dem ned, og dette er takken jeg får. Det er ingen som er mer dum enn en gammel dumming.

Vis mer

Avkreftet utsagnene

Det er anslått at Anderson er god for rundt 12 millioner dollar, rundt 111 millioner norske kroner, så hvorfor hun ikke skal ha hatt råd til å betale ned den relativt minimale gjelden, er uvisst. Siden Peters uttalelser har det vært stille fra 52-åringen, men denne uken valgte Anderson å ta bladet fra munnen og svare på eksens utsagn.

Det gjorde hun til lokalavisa Ladysmith Chemainus Chronicle, hvor hun avviste Peters' påstander om at han betalte ned regningene hennes.

- Jeg trenger ingen til å betale regningene mine. Jeg eier et hus til ti millioner i Malibu som har blitt leid ut i nesten to år, og de neste tre til fem åra for 40 000 dollar i måneden, fortalte Anderson og fortsatte:

- Det dekker mer enn nok alle regningene og utgiftene mine. Jeg har kontrakter og andre jobber. Jeg tar de pengene inn i mitt Ladysmith-prosjekt, forteller Anderson, og refererer til eiendommen hun har planer om å bygge i byen.

LES OGSÅ: Slik svarer hun på kritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer