MER ACTION?: Angelina Jolie kan nok en gang være aktuell som actionheltinnen Lara Croft.  Foto: Filmweb
MER ACTION?: Angelina Jolie kan nok en gang være aktuell som actionheltinnen Lara Croft. Foto: FilmwebVis mer

Tilbake som Lara Croft?

Produsentene vil gjerne ha Angelina Jolie tilbake som videospill-heltinnen.

SEHER.NO: Smellvakre Angelina Jolie (33) kan nok en gang være aktuell i rollen som videospill-heltinnen Lara Croft.

Produsentene bak merkevaren mener hun fortsatt er perfekt som den barmfagre actionheltinnen, skriver Entertainmentwise.com.

Angelina hadde rollen som Lara i både "Lara Croft: Tomb Raider" (2001), samt "Lara Croft: The Cradle of Life" (2003). Men ingen av filmene mottok særlig god omtale.

Og siden den siste filmen har Angelina vært mer opptatt av arbeidet for FN og hennes stadig økende familie med partner Brad Pitt (44), enn å gjenoppta rollen som actionfilm-heltinne.

Men nå ser det altså ut til at det vil bli laget en tredje Lara Croft-film i forbindelse med lanseringen av det nyeste "Tomb Raider"-spillet til vinteren.

Og filmprodusentene skal være svært ivrige etter å få Angelina tilbake i hovedrollen.

- Lara er en fantastisk rolle og spillene fungerer så bra som film. Og selv om de to første filmene ikke ble særlig godt mottat, har vi fortsatt stor tro på Lara og "Tomb Raider" som konsept, sier en kilde, og legger til:

- Produsentene vil svært gjerne ha tilbake Angelina i rollen, så døren er åpen for henne. Dette vil eventuelt bli en langt mørkere film med mye større fokus på historien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Truet med å forlate Brad