Tilbake som Bridget Jones

Og nå må Renee Zellweger (40) legge på seg igjen...

MÅ LEGGE PÅ SEG: Når hun nå skal spille Bridget Jones for tredje gang, må radmagre Renee legge på seg igjen. Her slik hun ser ut "til vanlig", samt fra den første Bridget Jones-filmen (til høyre).
MÅ LEGGE PÅ SEG: Når hun nå skal spille Bridget Jones for tredje gang, må radmagre Renee legge på seg igjen. Her slik hun ser ut "til vanlig", samt fra den første Bridget Jones-filmen (til høyre). Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywoodstjernen Renee Zellwegger (40) ble i 2001 Oscar-nominert for rollen som den lettere hysteriske Bridget Jones i komedien med samme navn.

Det var imidlertid ikke den prestisjefulle nominasjonen hun fikk mest oppmerksomhet for, men de mange kiloene hun måtte legge på seg for rollen.

Den vevre skuespillerinnen, som tidligere har måttet tåle sterk kritikk for sin slanke ramme, la på seg nærmere 14 kilo, og innrømmet etterpå at det var "et sant helvete" å bli kvitt fettet når innspillingen var over.

I 2004 gjenopptok hun imidlertid rollen i oppfølgeren "Bridget Jones: The edge of reason", og måtte nok en gang innta en diett bestående av kun fast good.

Ifølge skuespillerinnen førte de ekstreme vektøkningene og slanking til at kroppen hennes ble helt ødelagt. Likevel skal hun nå ha takket ja til å spille Bridget i en tredje film, skriver Variety.

- Jeg skal si dere at kroppen min er helt ødelagt når vi er ferdige med en av de filmene. Den vet rett og slett ikke hva som skjer, fordi den tror nesten at det er en baby der, men så er det ingen dåp, sa hun lattermildt etter innspillingen av toeren.

For selv om hun innrømmer at det var deilig å kunne skeie ut matmessig, var det ikke spesielt hyggelig i lengden.

- Det var herlig i nøyaktig to dager...Etter en uke er imidlertid glukose-nivåene helt ville. Du er opp og ned og over alt. Det føles ikke bra, jeg vet at ingen vil høre det, men det er sannheten, har skuespillerinnen fortalt.

Det verste med det hele er imidlertid å gå skulle gå ned i vekt igjen.

- Det er forferdelig. På en side er det fantastisk, for du kan gå tilbake til det å ta vare på deg selv, så du føler deg fantastisk. Men under den første økten på mølla føltes det ut som om jeg hadde et småbarn på ryggen, sier hun.

Innspillingen av den nye filmen, som ikke er basert på de to bestselger-bøkene, skal angivelig starte rundt jul og vil dreie seg om Bridgets nevroser rundt det å bli gravid.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - La på seg for å finne en mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer