Camilla Herrem:

Tilbake på trening snaue to uker etter fødsel

Håndballstjernen benytter sønnens sovepauser til å snike inn noen treningsøvelser.

TRENER SEG OPP: Camilla Herrem ble nylig mamma for første gang, og har allerede satt i gang med treningen igjen. Her er hun avbildet under VM i Tyskland, like før hun avslørte at hun var gravid. Foto: NTB Scanpix
TRENER SEG OPP: Camilla Herrem ble nylig mamma for første gang, og har allerede satt i gang med treningen igjen. Her er hun avbildet under VM i Tyskland, like før hun avslørte at hun var gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av måneden kunne håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre.

Lille Theo, som er parets første barn, kom til verden 7. juli, nesten nøyaktig fem år etter at duoen giftet seg.

I etterkant av fødselen la Camilla ut et bilde på Instagram der hun ga uttrykk for at fødselen hadde vært slitsom.

- «Det er som en intervalltrening» sa de. Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti i hvert fall, skrev blant annet den nybakte moren.

Nå kan det imidlertid se ut til at 31-åringen har funnet tilbake til den typen intervalltrening som hun er noe mer komfortabel med - da hun allerede er i gang med å komme seg tilbake på håndballbanen igjen.

Tirsdag la nemlig landslagsspilleren ut flere bilder på Instagram der hun benyttet sønnens sovepauser til litt hjemmetrening.

Ifølge hennes Instagram-story tok hun også turen til sitt lokale treningssenter der hun fant en ellipsemaskin å gå på.

Saken fortsetter under bildene.

Til et av bildene, der hun ligger på gulvet og driver med hjemmetrening, har Camilla benyttet seg av emneknaggen «på vei tilbake» - noe som kan være en indikasjon på at hun vil være å se på håndballbanen så fort det lar seg gjøre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer