Camilla Herrem:

Tilbake på trening snaue to uker etter fødsel

Håndballstjernen benytter sønnens sovepauser til å snike inn noen treningsøvelser.

TRENER SEG OPP: Camilla Herrem ble nylig mamma for første gang, og har allerede satt i gang med treningen igjen. Her er hun avbildet under VM i Tyskland, like før hun avslørte at hun var gravid. Foto: NTB Scanpix
TRENER SEG OPP: Camilla Herrem ble nylig mamma for første gang, og har allerede satt i gang med treningen igjen. Her er hun avbildet under VM i Tyskland, like før hun avslørte at hun var gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I begynnelsen av måneden kunne håndballparet Camilla Herrem (31) og Steffen Stegavik (34) dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre.

Lille Theo, som er parets første barn, kom til verden 7. juli, nesten nøyaktig fem år etter at duoen giftet seg.

I etterkant av fødselen la Camilla ut et bilde på Instagram der hun ga uttrykk for at fødselen hadde vært slitsom.

- «Det er som en intervalltrening» sa de. Tøffeste intervallene jeg noensinne har vært borti i hvert fall, skrev blant annet den nybakte moren.

Nå kan det imidlertid se ut til at 31-åringen har funnet tilbake til den typen intervalltrening som hun er noe mer komfortabel med - da hun allerede er i gang med å komme seg tilbake på håndballbanen igjen.

Tirsdag la nemlig landslagsspilleren ut flere bilder på Instagram der hun benyttet sønnens sovepauser til litt hjemmetrening.

Ifølge hennes Instagram-story tok hun også turen til sitt lokale treningssenter der hun fant en ellipsemaskin å gå på.

Saken fortsetter under bildene.

HJEMME: Mens sønnen sover, driver Camilla Herrem med hjemmetrening. Foto: Skjermdump / Instagram
HJEMME: Mens sønnen sover, driver Camilla Herrem med hjemmetrening. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
TRENER: Camilla fant også tid til å dra på sitt lokale treningsstudio for en liten økt. Foto: Skjermdump / Instagram
TRENER: Camilla fant også tid til å dra på sitt lokale treningsstudio for en liten økt. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Til et av bildene, der hun ligger på gulvet og driver med hjemmetrening, har Camilla benyttet seg av emneknaggen «på vei tilbake» - noe som kan være en indikasjon på at hun vil være å se på håndballbanen så fort det lar seg gjøre.

Stolt far

At familieforøkelsen hadde funnet sted var det den stolte faren, Steffen Stegavik, som avslørte på Instagram.

- For en stjerne du er. Fem års bryllupsdag i går ble feiret på sykehuset i går kveld/natt. Og sannelig så kom lille Theo i natt, 7. juli. Du er søren meg den sterkeste dama jeg vet om, skrev han.

Gravid under VM

Det var like før jul i fjor at Camilla Herrem avslørte at hun skulle bli mamma, da hun la ut et bilde av hunden sin på Instagram og Twitter.

Hunden Lykke hadde på seg en smekke hvor det sto: «Gjett hva?! Jeg skal bli storesøster».

❤️👶🏻

Et innlegg delt av Camilla Herrem (@herremcamilla)

Den gledelige nyheten kom få dager etter at hun, sammen med de norske håndballjentene, hadde kapret sølvmedaljen under VM i Tyskland.

Til Se og Hør bekreftet hun at hun var gravid da hun spilte i VM.

- Ja, jeg visste at jeg var gravid under VM. Det gikk helt fint. Jeg ville ha fokus på håndballen, så det var derfor vi valgte å holde på hemmeligheten litt til, sa hun den gang.

Samtidig som hun spilte VM for Norge i Tyskland, imponerte ektemannen tv-seerne med seier i «71 grader nord». Pengepremien brukte han til å reise til Tyskland for å heie på kona.

Saken fortsetter under bildet.

DRO TIL VM: Etter å ha gått av med seieren i «71 grader nord», dro Steffen rett til Tyskland for å heie frem kona i verdensmesterskapet i håndball. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
DRO TIL VM: Etter å ha gått av med seieren i «71 grader nord», dro Steffen rett til Tyskland for å heie frem kona i verdensmesterskapet i håndball. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon!

Ferske samboere

Sommeren 2011 forlovet Camilla og Steffen seg, og to år senere ga de hverandre sine «ja» på brudens hjemsted Sola i Rogaland.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUD: 6. juli 2013 giftet Camilla Herrem seg med mannen i sitt liv. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør
BRUD: 6. juli 2013 giftet Camilla Herrem seg med mannen i sitt liv. Foto: Cathrine Løkken / Se og Hør Vis mer

Det skulle riktignok gå flere år etter bryllupet før de to flyttet sammen. Med unntak av noen måneder i Romania, der begge spilte for den rumenske klubben Baia Mare, bodde ekteparet knapt under samme tak, før 2017.

I syv av ti år levde paret i avstandsforhold. Camilla har nemlig spilt i Danmark, Romania og Makedonia.

I april fjor ble det kjent at 31-åringen skulle flytte hjem til Norge og Sola HK. Steffen spiller på sin side for Nærbø i Rogaland.

Sistnevnte fortalte til Se og Hør i fjor at det var godt å endelig bli samboere.

- Det er jo dette vi har ventet på i tolv år. Det var utrolig deilig å kunne pakke alle tingene sine ut av esker, som var spredd over fire forskjellige byer. Nå bor vi i samme by, og det er helt perfekt.

LES OGSÅ: Derfor har det ikke kommet nytt familiebilde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer