Tilbake på topp

Whitney Houston med glitrende comeback.

GLITRENDE: Whitney Houston overrasket alle med en god opptreden i anledning Grammy-utdelingen. Foto: All Over Press
GLITRENDE: Whitney Houston overrasket alle med en god opptreden i anledning Grammy-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det begynner å bli noen år siden hennes siste opptreden, men nå er hun tilbake igjen. Whitney Houston (45) gjorde en triumferende oppvisning i anledning Grammy-utdelingen søndag.

Sangstjernen har brukt mesteparten av tiden dette tiåret på å ligge lavt i terrenget, etter at hun innrømmet alkohol- og narkotikaproblemer forbundet med hennes tidligere ekteskap med R&B-stjernen Bobby Brown.

Under hennes opptreden i 2001 på et Michael Jackson tribute-show, sjokkerte hun fansen ved å se fryktelig sliten og tynn ut. Men nå viste hun seg fra en mye bedre side.

Iført en leopard-mønstret kjole tok hun publikum med storm, og mottok strålende applaus fra de som satt i salen. Det var kun Jennifer Hudson - som holdt sin andre opptreden etter oktober-drapene på hennes familiemedlemmer - som matchet Houston i mottagelse.

Whitney pumpet ut hit etter hit. Hun sang blant annet "I will always love you". Og selv om hun ikke traff de høye tonene like godt som hun gjorde på 90-tallet, hadde hun fortsatt en kraftig stemme, og så glad ut på scenen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Se narkoreiret

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer