SKAPTE OPPSTYR: Kjendisstylisten skapte oppstyr da han reiste til New York og fikk vitamininnsprøytninger til 80.000 kroner.  Foto: TV 2 Sumo
SKAPTE OPPSTYR: Kjendisstylisten skapte oppstyr da han reiste til New York og fikk vitamininnsprøytninger til 80.000 kroner. Foto: TV 2 SumoVis mer

Tilbake på skjermen

Jan Thomas lager ny sesong av "Fra Hollywood til Parkveien".

SEHER.NO: Kjendisstylist Jan Thomas (40) har hatt stor suksess med sitt tv-program "Fra Hollywood til Parkveien" på TV 2 Zebra.

Og nå er stylisten tilbake med nok en sesong glitter, glamour og utsøkt stilsans, melder TV 2.

For serien har vist seg så populær at kanalen bestemte seg for å lage flere programmer, og de nye episodene har premiere allerede søndag 30. mars.
Blant det man da får se og oppleve er planleggingen av Bettans 50-årsdag, åpningen av Jan Thomas Studio, samt et besøk av hele Norges puppepopdronning Lene Alexandra Øien.

I tillegg får man oppleve dagliglivet i salongen og følge Jan Thomas på lanseringen av hans stylingbok for kvinner.

Kjendisstylisten har tidligere ikke vært redd for å ta opp kontroversielle temaer i sitt program. I vinter ble det vist en episode der 40-åringen brukte 80.000 kroner på vitamininnsprøytninger i ansiktet.

Stylisten tok også opp temaet om mødre og amming, etter at han hadde kommet med en uheldig kommentar i forhold til dette under opptakene av "Top Model" for TV 3.

Nok en spennende sesong for den stilbevisste kvinne, og mann,  med andre ord.

LES OGSÅ: - Kjendis-Norge frykter Jan Thomas