Fredrik Solvang:

Tilbake på skjermen etter skrekkskaden

Det er med arr i panna programlederen returnerte til «Debatten» mandag.

TILBAKE: Etter sykkelulykken før jul hadde Fredrik Solvang vikar i «Debatten». Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Etter sykkelulykken før jul hadde Fredrik Solvang vikar i «Debatten». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet av den forslåtte programlederen fikk mange til å sette julegløggen i halsen dager før jul. Fredrik Solvang (42) skrev selv på Instagram at han hadde kollidert med en lift i sykkelfeltet, noe følgerne responderte på med et hav av ønsker om god bedring.

Bedringen ble likevel ikke så god, i forrige uke kom en ny oppdatering - Solvang var fraværende i «Debatten» etter å ha fått infeksjon.

«Bare raskt innom for å forklare hvorfor gode kolleger i NRK stepper inn i «Debatten» for meg, jeg er verken død eller oppsagt, bare uheldig som fikk infeksjon etter sykkel-kollisjon», skrev han ved et bilde av to pillepakker.

VAKTE OPPSIKT: Fredrik Solvang la ut dette bildet før jul - etter å ha kollidert med en lift. Foto: Skjermdump/Instagram
VAKTE OPPSIKT: Fredrik Solvang la ut dette bildet før jul - etter å ha kollidert med en lift. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Takket Siv Jensen

Mandag kan imidlertid fansen glede seg. Tidligere på dagen ble det klart at Fremskrittspartiet går ut av regjering, og NRK sender derfor ekstrasending av «Debatten». Med et arr i panna er Solvang klar for arbeidshverdagen igjen.

- Takk Siv Jensen, for at du ikke gjør det grått og kjedelig å være programleder i «Debatten», skriver han under et bilde av seg selv med to tomler opp.

I kommentarfeltet har flere gitt uttrykk for at de er glade for å se 42-åringen tilbake på skjermen.

I studio var både Frp's leder Siv Jensen og kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner (H).

Se og Hør har vært i kontakt med Solvang, som ikke ønsker å kommentere saken.

Nominert til pris

Rima Iraki og Nina Owing har ledet «Debatten» i Solvangs fravær. Nå er han altså tilbake, og det med en Vixen Influencer Awards-nominasjon i lomma. Mandag ble nemlig prisutdelingens finalister offentliggjort, og NRK-programlederen uttrykte overraskelse overfor Kampanje.

- Nei, jeg så det ikke komme. Jeg har aldri betraktet meg selv som en influenser, derfor ble jeg litt positivt overrasket, men jeg må jo si at det egentlig bare er veldig hyggelig, sier han til bransjenettstedet.

Han er nominert i kategorien «Årets sterke mening», sammen med Ole Wold, Kristin Gjelsvik, Adam Schølberg og Jennie Sofie.

Det er ingen tvil om at Solvang er en populær figur på tv, men han har likevel vært åpen om at tv-suksessen har en bakside. I fjor skrev han en kronikk i Medier24, hvor han gikk hardt ut mot hets og rasisme.

«Jeg har lurt på hva det kommer av, at noen synes det er greit å fyre av skriftlige klasebomber av sjikane og detonere dem i innboksene mine», skrev NRK-programlederen i innlegget.

LES OGSÅ: 15-åringen vekker oppsikt på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer