Fredrik Solvang:

Tilbake på skjermen etter skrekkskaden

Det er med arr i panna programlederen returnerte til «Debatten» mandag.

TILBAKE: Etter sykkelulykken før jul hadde Fredrik Solvang vikar i «Debatten». Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Etter sykkelulykken før jul hadde Fredrik Solvang vikar i «Debatten». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bildet av den forslåtte programlederen fikk mange til å sette julegløggen i halsen dager før jul. Fredrik Solvang (42) skrev selv på Instagram at han hadde kollidert med en lift i sykkelfeltet, noe følgerne responderte på med et hav av ønsker om god bedring.

Bedringen ble likevel ikke så god, i forrige uke kom en ny oppdatering - Solvang var fraværende i «Debatten» etter å ha fått infeksjon.

«Bare raskt innom for å forklare hvorfor gode kolleger i NRK stepper inn i «Debatten» for meg, jeg er verken død eller oppsagt, bare uheldig som fikk infeksjon etter sykkel-kollisjon», skrev han ved et bilde av to pillepakker.

Takket Siv Jensen

Mandag kan imidlertid fansen glede seg. Tidligere på dagen ble det klart at Fremskrittspartiet går ut av regjering, og NRK sender derfor ekstrasending av «Debatten». Med et arr i panna er Solvang klar for arbeidshverdagen igjen.

- Takk Siv Jensen, for at du ikke gjør det grått og kjedelig å være programleder i «Debatten», skriver han under et bilde av seg selv med to tomler opp.

I kommentarfeltet har flere gitt uttrykk for at de er glade for å se 42-åringen tilbake på skjermen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer