Tilbake på skjermen etter fødselen

Henriette Steenstrup gjorde TV-comeback mindre enn tre måneder etter at hun fødte lille Billy.

TILBAKE: Henriette Steenstrup stilte på samme lag som Are Kalvø i NRK-programmet «Brille» i sin første TV-opptreden siden fødselen i november i fjor. Foto: NRK
TILBAKE: Henriette Steenstrup stilte på samme lag som Are Kalvø i NRK-programmet «Brille» i sin første TV-opptreden siden fødselen i november i fjor. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske komikeren og skuespilleren Henriette Steenstrup (37) var lenge en av de faste programlederne i TV 2s «Torsdag kveld fra Nydalen», men da Steenstrup ble gravid forlot hun TV-jobben og lot ulike vikarer overta jobben.

25. november ble Steenstrup og skuespiller-ektemannen Fridtjov Såheim foreldre til en lille Billy, men mandag denne uken fikk TV-seerne et gjensyn med komikeren da hun tok pause fra sin mammaperm og stilte i panelet på NRK-programmet «Brille».

I programmet som ble sendt på NRK1 på mandag diskuterte Steenstrup og hennes lagkamerat Are Kalvø «balanse og ubalanse, stabilitet og labilitet» opp mot det andre laget, bestående av Egil Hegerberg og Bård Tufte Johansen.

Harald Eia-programmet «Brille» er Steenstrups første TV-opptreden etter fødselen i november.

Henriette Steenstrup og Fridtjov Såheim har fra før datteren Ebba (3).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Det som funker er å ha sex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer