SMØRBLID: Sangdivaen Jennifer Lopez var tydelig fornøyd da hun forlot hotellet sitt i New York i går. Med seg hadde hun barna Max og Emme. Foto: All Over Press
SMØRBLID: Sangdivaen Jennifer Lopez var tydelig fornøyd da hun forlot hotellet sitt i New York i går. Med seg hadde hun barna Max og Emme. Foto: All Over Press Vis mer

Tilbake på sjekker'n

Endelig smiler lykken for verdens mest glamorøse mamma

Publisert
SEHER.NO: Etter et tøft år med motgang som skilsmisse og offentlig sammenbrudd, smiler lykken endelig for R&B-dronningen Jennifer Lopez (42).

Mandag ble den vakre tobarnsmoren kåret som verdens mest glamorøse kvinne av magasinet Glamour - men det er ikke det eneste som får henne til å glise for tiden.

Dagen etter den store festen, ble nemlig denne mystiske kjekkasen observert i det han forlot Jennifers hotell i New York.

Han forsøkte å gjemme seg bak store Ray-Ban-solbriller og en hatt, men etterlot likevel ingen tvil om at dette er den samme mannen som har blitt spottet sammen med sangdivaen ved flere anledninger den siste tiden.

Straks kjekkasen var ute av syne bestemte også Lopez seg for å sjekke ut. 42-åringen strålte om kapp med sola idet hun ble geleidet inn i en ventende bil av sikkerhetsvakter.

Med seg hadde hun også sine to små sjarmtroll, tvillingene Emme (3) og Max (3), som Lopez fikk sammen med eksmannen Marc Anthony (43) i 2008. Ekteskapet deres fikk en brå slutt i juli, noe J-Lo siden har båret tydelig preg av. 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Brøt sammen i gråt på scenen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer