SELGER UNNA KOSTYMELAGERET: Norges eldste dramaserie åpnet dørene for siste gang - for å selge unna kostymene fra 19 år på sett ved Hotel Cæsar. «Norges største Cæsar-fan» og reporter Ole Johannes Ferkingstad tok turen for å kjenne på stemninga ved kostymeutsalget. Video: Se&Hør. Vis mer

Kimberly Larsen og Kim Daniel Sannes:

Tilbake på sett etter 17 år: - Jeg tror de kastet kostymene mine for lenge siden

«Hotel Cæsar» selger unna kostymene til skuespillerene. 

(Seoghør.no): 31. mars ble det kjent at TV 2 ikke kommer til å kjøpe flere episoder av såperserien «Hotel Cæsar» til stor fortvilelse for fansen.

I den forbindelse har produksjonen begynt å selge unna diverse møbler og klær til trofaste fans der ute, som vil sikre seg et siste minne før TV-serien stenger dørene for godt i desember.

Et slikt utsalg foregår denne uken i studioene til såpeserien i Sandakerveien 24c på Torshov i Oslo. Der kan du blant annet kapre deg flere av Juni Anker-Hansen (Anette Hoff), Eva Rosenkrantz (Rudy Claes) og Storm Liland Anker Hansens (Kim Daniel Sannes) ikoniske antrekk.

Har ikke vært på settet på 17 år

En person som valgte å ta turen til kostyme-utsalget i formiddag var tidligere Cæsar-skuespiller Kimberly Larsen (36) som spilte karakteren «Tause-Tove» fra 1998 til 2000. Og det er ikke mye som har forandret seg gjennom årene.

Saken fortsetter under bildet.

GLADE: Det var to glade skuespillere som møtte Seoghør.no i formiddag. Foto: Signe Rosenlund-Hauglid
GLADE: Det var to glade skuespillere som møtte Seoghør.no i formiddag. Foto: Signe Rosenlund-Hauglid Vis mer

- Jeg har ikke vært her på 17 år. Jeg og Kim Daniel møttes jo utenfor, men før det gikk jeg på autopilot, men jeg gikk rett forbi, så jeg klarte ikke helt å huske inngangsdøren.

- Da jeg først kom inn var det akkurat som det alltid har vært. Jeg kjente meg godt igjen, sier Kimberly til Seoghør.no.

Kimberly husker godt tiden sin i «Hotel Cæsar», og er ikke vond å be da vi ber henne oppsummere sin tid i såpeserien.

- Det er mange ting som kommer med en gang. Altså scenemessig så er det jo de dramatiske tingene da. Voldtekten, brann og de tingene. Men det er noe med det å kunne leve to liv samtidig, og føle seg like involvert i begge to. Det kommer jeg aldri til å glemme, sier Kimberly før Kim Daniel Sannes (31), som spiller Storm Liland Anker-Hansen, skyter inn sitt favoritt-øyeblikk:

- Det beste minnet mitt var da jeg fikk være med på episode nr. 3000, som da ble en musikal-episode som gjorde stas på Anette Hoff, som virkelig fortjener å bli gjort stas på. Hun har lagt ned mest blod, svette og tårer av alle sammen, og ikke minst fikk vi lov til å synge hele episoden. Det var kjempegøy, sier han smilende til Seoghør.no.

Saken fortsetter under videoen.

Hotel Cæsar episode nr.3000  ble feiret med en musikal-episode. Vis mer Vis mer

Selger unna

På kostyme-salget var flere av de nyere karakterene representert, men det var én ting Kimberly synes manglet.

- Jeg tror de kastet kostymene mine for lenge siden. Jeg prøvde å spørre om det var noen gamle stuepike-uniformer, men de så meg ikke inn i øynene en gang. De bare gikk rett forbi, sier en lattermild Kim, og legger til:

- Jeg får titte litt rundt om det er noe jeg vil kjøpe.

PÅ RØD LØPER: Etter «Hotel Cæsar» har man sett litt til Kimberly i ny og ne, men store deler av tiden har blitt brukt i utlandet. Her fra rød løper med Ari Behn i 2015. Foto: NTB scanpix 
PÅ RØD LØPER: Etter «Hotel Cæsar» har man sett litt til Kimberly i ny og ne, men store deler av tiden har blitt brukt i utlandet. Her fra rød løper med Ari Behn i 2015. Foto: NTB scanpix  Vis mer

Og allerede da lokalene åpnet for salg ble det vist engasjement fra fansen, ifølge Kim Daniel.

- Ja, altså den første som kom inn her sa bare «Hvor er klærne til Gjertrud», og stormet rett på hylla hennes. Jeg har også sett at den blå skinnjakka jeg er veldig glad i har gått, sammen med et par av de kule tigerdressene mine, så det ser ut som om at det er godt oppmøte. Jeg har også fått en privat bestilling på to stuepike-uniformer, så de kommer hjem i posten til de som har bestilt, sier Kim Daniel.

- Jeg skal ikke spørre hva det skal brukes til, sier en lattermild Kimberly Larsen.

Vemodig

Men det er ikke bare fryd og gammen å selge unna kostymene som har blitt brukt i serien for Cæsar-veteran Kim Daniel Sannes.

- Det er veldig gøy å stå her og se tilbake på alt som har blitt gjort fordi det er forferdelig mye. Det er store hendelser som har rørt ufattelig mange mennesker, og nå går altså de siste fillene. Det er litt sånn blanda følelser, sier Kim Daniel.

- Det er litt nærere for Kim, men det får meg jo til å reflektere over hvilken betydning det har hatt for oss i Norge, og hva som har blitt TV-underholdning i dag, sier Kimberly til Seoghør.no.

Om du vil sikre deg kostymer fra dine favorittkarakterer er det fortsatt en mulighet i morgen 12-18 i innspillings-lokalene til «Hotel Cæsar».

LES OGSÅ: Snakker ut om utroskapen

DE ORGINALE: Rudy Claes, Anette Hoff og Kim-Daniel er noen av dem som har vært med i Hotel Cæsar lengst. Nå går de hvert til sitt. Foto: TV 2
DE ORGINALE: Rudy Claes, Anette Hoff og Kim-Daniel er noen av dem som har vært med i Hotel Cæsar lengst. Nå går de hvert til sitt. Foto: TV 2 Vis mer