Kimberly Larsen og Kim Daniel Sannes:

Tilbake på sett etter 17 år: - Jeg tror de kastet kostymene mine for lenge siden

«Hotel Cæsar» selger unna kostymene til skuespillerene. 

SELGER UNNA KOSTYMELAGERET: Norges eldste dramaserie åpnet dørene for siste gang - for å selge unna kostymene fra 19 år på sett ved Hotel Cæsar. «Norges største Cæsar-fan» og reporter Ole Johannes Ferkingstad tok turen for å kjenne på stemninga ved kostymeutsalget. Video: Se&Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): 31. mars ble det kjent at TV 2 ikke kommer til å kjøpe flere episoder av såperserien «Hotel Cæsar» til stor fortvilelse for fansen.

I den forbindelse har produksjonen begynt å selge unna diverse møbler og klær til trofaste fans der ute, som vil sikre seg et siste minne før TV-serien stenger dørene for godt i desember.

Et slikt utsalg foregår denne uken i studioene til såpeserien i Sandakerveien 24c på Torshov i Oslo. Der kan du blant annet kapre deg flere av Juni Anker-Hansen (Anette Hoff), Eva Rosenkrantz (Rudy Claes) og Storm Liland Anker Hansens (Kim Daniel Sannes) ikoniske antrekk.

Har ikke vært på settet på 17 år

En person som valgte å ta turen til kostyme-utsalget i formiddag var tidligere Cæsar-skuespiller Kimberly Larsen (36) som spilte karakteren «Tause-Tove» fra 1998 til 2000. Og det er ikke mye som har forandret seg gjennom årene.

Saken fortsetter under bildet.

- Jeg har ikke vært her på 17 år. Jeg og Kim Daniel møttes jo utenfor, men før det gikk jeg på autopilot, men jeg gikk rett forbi, så jeg klarte ikke helt å huske inngangsdøren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer