Tilbake på scenen etter sykdommen

Robin Gibb opptrådte for første gang siden kreftdiagnosen.

<strong>NESTEN FRISK:</strong> I fjor fikk Robin Gibb leverkreft, men nå er han nesten frisk og gjorde nylig comeback på scenen i London.  Foto: All Over Press
NESTEN FRISK: I fjor fikk Robin Gibb leverkreft, men nå er han nesten frisk og gjorde nylig comeback på scenen i London. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Siden april i fjor har «Bee Gees»-stjernen Robin Gibb (62) kjempet en lang og tøff kamp etter at han fikk diagnosen leverkreft.

Sykdommen rammet stjernen hardt og det så lenge ut til at han skulle tape kampen mot kreften. I november fikk Gibb beskjed om at legene ikke kunne gjøre noe, men nå ser det ut til at sangeren har gjort et mirakuløst comeback.

Sangeren, som nærmest lå på dødsleiet for få måneder siden, opptrådte mandag kveld under en veldedighetskonsert i London Palladium.

Gibb sang «Bee Gees»-sangen «I've Gotta Get A Message To You» og snakket med de fremmøtte fra scenen.

- Kreften er nesten borte, og jeg føler meg fantastisk og er veldig aktiv, sa stjernen ifølge The Sun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kreftsyk Gibb truffet av fallende TV   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer