TOK PAUSE: Mariah Carey tok en pause fra musikken da hun ble mor til tvillingene Monroe og Moroccan.  Foto: All Over Press
TOK PAUSE: Mariah Carey tok en pause fra musikken da hun ble mor til tvillingene Monroe og Moroccan. Foto: All Over Press Vis mer

Tilbake på scenen etter fødselen

Popdivaen Mariah Carey viste frem sin sexy figur i åletrang kjole.

Publisert
SEOGHØR.NO: Mariah Carey (41) er kjent som en av de mest sexy sangerne i popbransjen, men har tatt en liten pause etter at hun ble mor for første gang.

Siden tvillingene Monroe og Moroccan meldte sin ankomst i april har Carey omfavnet morsrollen, og ikke holdt noen konserter.

I forrige uke gjorde hun comeback på scenen under Caesar’s Entertainment «Escape to Total Rewards» i New York. Carey tok pusten fra publikum i en åletrang sort havfruekjole som viste frem sangerens flotte figur.

Mariah har ligget i hardtrening de siste månedene og har gått ned hele 32 kilo etter fødselen. Hun innrømmet tidligere at hun var svært misfornøyd med kroppen under og etter svangerskapet og dekket seg til foran ektemannen Nick Cannon.

- Jeg lå med håndkle i badekaret. Jeg ville ikke la Nick se meg slik. En stund virket det ikke som jeg hadde bein i kroppen, og det er viktig for meg å føle det, sier hun til The Examiner.

Under comeback-konserten var sangeren i toppform og sang hit-låter som «Shake it off», «Touch My Body», «Obsessed» og «We Belong Together».

Tobarnsmoren takket ektemannen fra scenen, og fortalte at hun egentlig ville ha med seg barna på konserten, men ombestemte seg da hun skjønte hvor sent det ville bli for dem. Den stolte moren dedikerte sangen «Always Be My Baby» til tvillingene.

Fredag kan du få CD med Mariah Careys største hits med Se og Hør Weekend!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste frem tvillingene i ny video   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer