Anniken Jørgensen:

Tilbake på rød løper etter sykehusinnleggelsen

Bloggerprofilen viste ansikt etter den nylige sykehusinnleggelsen.

MÅTTE DROPPE FARMEN: Anniken Jørgensen røper at det var mistanke om hjernehinnebetennelse som gjorde at det ikke ble noe «Farmen kjendis»-opphold for hennes del. Reporter/video: Jonas S. Hammer / Mariann Habbestad / Dagbladet TV. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av mai offentliggjorde TV 2 de nye deltakerne i den kommende sesongen av «Farmen kjendis». Da Se og Hør møtte de utvalgte kjendisene på årets «Farmen»-gård, Gjedtjernet gård i Grue kommune uka før, var blogger Anniken Jørgensen (22) blant deltakerne.

Toppbloggeren endte imidlertid opp med å måtte trekke seg fra konkurransen.

- Anniken ble syk natt til onsdag, og har dessverre vært nødt til å trekke seg fra å delta i årets «Farmen kjendis». Hun er nå innlagt på Lovisenberg sykehus. Hun synes det er veldig trist å ikke få være med på «Farmen kjendis», og håper hun får lov til å reise hjem snart, sa presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen til Dagbladet den gang.

- Det går bra

Da det tirsdag kveld var det duket for årets store motebegivenhet, Elle-festen, var Jørgensen blant de oppmøtte på den røde løperen.

Dette var bloggerens første opptreden på et offentlig arrangement siden den akutte sykehusinnleggelsen.

STRÅLTE: Blogger Anniken Jørgensen var i godt humør da hun akom kveldens røde løper i anledning den årlige Elle-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STRÅLTE: Blogger Anniken Jørgensen var i godt humør da hun akom kveldens røde løper i anledning den årlige Elle-festen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Hvordan går det med deg?

- Det går bra, det går bedre i hvert fall, forteller 22-åringen til Se og Hør.

Videre beskriver Jørgensen de siste ukene som «rare».

- Hele min verden ble jo snudd på hodet. Jeg trodde jeg skulle inn på Farmen, men ja, jeg har hatt mye tid for meg selv og tatt meg en skikkelig ferie for en gangs skyld. Jeg har ikke hatt ferie siden jeg var 12 år, så det er veldig deilig.

PÅ RØD LØPER MED PAPPA: Sophie Elise gruet seg litt til Elle-festen. Vis mer

- Har du fått tid til å koble av?

- Jeg har vært på reise i to og en halv uke, alene. Så det har vært veldig deilig, men så kommer man hjem til det her, og da glemmer man at man i det hele tatt har vært på den turen, forteller hun.

SJARMERT: Jan Thomas ble sjarmert av Rød Løpers reporter. Se seansen her! Video: Mariann Habbestad. Vis mer

Mistanke om hjernehinnebetennelse

Til Se og Hør har bloggeren tidligere fortalt at hun ble innlagt etter mistanke om hjernehinnebetennelse.

- Jeg ble behandlet for hjernehinnebetennelse på sykehuset i Kongsvinger. Alle symptomer tydet på dette og de ønsket å være føre var.

Neste natt ble 22-åringen overført til Lovisenberg sykehus i Oslo. Jørgensen delte selv flere bilder på Instagrams historiefunksjon, hvor hun blant annet forklarte at hun var blitt syk i februar.

PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen la selv ut oppdateringer til følgerne sine på Instagram-stories. Skjermdump: Instagram
PÅ SYKEHUS: Anniken Jørgensen la selv ut oppdateringer til følgerne sine på Instagram-stories. Skjermdump: Instagram Vis mer
HELSEUTFORDRINGER: Anniken Jørgensen er lei seg for at hun ikke får delta i realityprogammet. Skjermdump: Instagram
HELSEUTFORDRINGER: Anniken Jørgensen er lei seg for at hun ikke får delta i realityprogammet. Skjermdump: Instagram Vis mer

Ryggmargsprøven viste imidlertid ingen betennelse på Jørgensens hjerne, men derimot at hun har et virus som herjer i kroppen. Lettet over ikke å ha hjernehinnebetennelse, ble 22-åringen skrevet ut av sykehuset og tok seg noen dager for å slappe av.

- Jeg skulle gjerne sluppet den spinalpunksjonen og håper virkelig at jeg aldri må gjøre det igjen i mitt liv. Nå er jeg rett og slett bare veldig sliten og det var utrolig trist å måtte droppe «Farmen». Det var bittert, innrømmet Jørgensen.

I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården. Vis mer

I dette intervjuet, som ble gjort rett før det var kjent at Anniken «Annijor» Jørgensen måtte trekke seg fra Farmen, kommer det fram at influenceren hadde lagt en slagplan før deltakelsen på gården.

Planla pause fra Sosiale medier

Under det tidligere møtet med Se og Hør på «Farmen»-gården, hadde Jørgensen følgende å si om den da planlagte reality-deltakelsen.

- Først tenkte jeg at dette ikke var noe for meg, jeg har ikke tid. Men så begynte jeg å tenke at jeg kanskje hadde litt godt av det. Legge bort all jobb.

Jørgensen fortalte også at hun hadde planer om en fullstendig pause fra sosiale medier, der både blogg og Instagram ville stå stille under hennes tid på kjendisgården.

- Jeg gleder meg veldig til å være uten. Det eneste som er rart er at man vet hva alle gjør når man er på sosiale medier, men det å slippe å jobbe og bare legge fra seg alt tror jeg blir veldig godt. Jeg tror jeg har godt av det, sa hun.

OM DET TØFFE ÅRET: Da Anniken Jørgensen ga ut bok, gikk det ikke stille for seg. Slik beskriver hun perioden. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

22-åringen kunne også røpe at hun hadde gjort flere forberedelser før deltakelsen, blant annet øvd på melkespann og øksekast. Årsaken var frykt for å bli den første til å ryke ut.

LES OGSÅ: Reagerer kraftig på moteprofilens uttalelser

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer