Tilbake på MTV med eget show

- Vi begynner å filme om en uke. Jeg er så spent...

SEHER.NO:  Lauren Conrad (24) ble dypt savnet av mange ivrige seere da hun forlot MTVs realityserie «The Hills». Men nå er Conrad klar for TV-skjermen igjen.

- Vi begynner å filme om en uke. Jeg er så spent. Det blir et mindre show denne gangen, og det liker jeg. Dere vil få se en helt annen side av meg, sier Lauren til People.

24-åringens nye serie, vil bli filmet som en dokumentar, og fokuset ligger på hennes nye kolleksjon «Paper Crown».


- Serien kommer til å fokusere min egen kleskolleksjon, som jeg forsøker å få i gang sammen med to av mine beste venner. Men det kommer også til å handle om livsstilen min, sier hun.

Imidlertid kan vi ikke forvente å få se Lauren i catfights à la «The Hills».

- Denne gangen handler det om jobben min, og selv om jeg tar mitt arbeid veldig personlig, så kommer jeg til å ha en del av livet mitt som bare er mitt. I de to første seriene, så fikk seerne aldri se denne siden av livet mitt, og det er den siden jeg vil vise frem nå. Jeg har arbeidet med dette hver dag siden jeg var 17, sier Conrad.


Lauren ble først kjent gjennom MTV-serien «Laguna Beach», så fikk hun sitt eget show, «The Hills». Hun har også skrevet tre bestselgende bøker - og en av dem skal nå filmatiseres.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Lauren, du hadde rett