Märtha Louise:

Tilbake på jobb med krykker

Fredag kveld var prinsesse Märtha Louise tilbake på jobb etter rideulykken.

KRYKKER: Prinsesse Märtha Louise har kvittet seg med gipsen, men måtte benytte krykker da hun fredag var tilbake på jobb. Foto: NTB Scanpix
KRYKKER: Prinsesse Märtha Louise har kvittet seg med gipsen, men måtte benytte krykker da hun fredag var tilbake på jobb. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I oktober ble det kjent at prinsesse Märtha Louise (46) hadde falt av hesteryggen og brukket foten under Oslo Horse Show.

Men nå, en drøy måned senere, er prinsessen tilbake på jobb - med krykker.

Fredag kveld var hun nemlig til stede ved markeringen av 100-årsjubileet til den første foreningen for hørselshemmede i Norge, som fant sted på Rådhuset i Oslo.

Den folkekjære prinsessen så ut til å takle utfordringene på strak arm der hun humpet seg inn i Rådhuset på et par krykker, og smilet satt løst hos Märtha.

Slottet hadde i forkant antydet at det kom til å ta litt tid å gå opp trappa på Rådhuset, men hun raste opp tappa.

- Du raser jo opp trappa som en sprinter?

- Synes du det? Takk, svarte Märtha til Se og Hør og lo.

STRAK ARM: Märtha Louise tok utfordringen på strak arm da hun ankom med krykker. Foto: NTB Scanpix
STRAK ARM: Märtha Louise tok utfordringen på strak arm da hun ankom med krykker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KOSER SEG: Märtha Louise så ut til å kose seg fredag kveld og var som alltid i godt humør. Foto: NTB Scanpix
KOSER SEG: Märtha Louise så ut til å kose seg fredag kveld og var som alltid i godt humør. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Delte bilde

Det var under en brå sving på vei inn til et hinder at prinsessen endte med å falle av hesten i oktober, og senere samme kveld delte hun på sin Instagram-profil at fallet resulterte i et brukket ben.

Personlig assistent for Märtha Louise, Carina Scheele Carlsen bekreftet overfor Se og Hør at fallet resulterte i et brudd, men at det gikk bra med prinsessen, til tross for at hun da var ute av konkurransen.

- Det går bra med prinsessen, men hun kan ikke delta i resten av konkurransen, sa Scheele Carlsen til Se og Hør.

Under bildet prinsessen delte på Instagram, forklarte hun selv hendelsen.

- Så Carsall hoppet sååå fint i dag, men han svinger jo så brått så jeg falt av i svingen. Og brakk et ben i foten. Ja ja. Veldig leit for jeg hadde gledet meg så veldig til å ri videre i helgen, skrev Märtha Louise under et bilde av sin egen fot med gips.

Tilskuere

Märtha deltok i Oslo Horse Show på Telenor Arena og deltok i en internasjonal konkurranse for første gang siden hun la opp for 17 år siden da hun dagen før fallet red inn til tredjeplass.

Blant tilskuerne var dronning Sonja (80) og kong Harald (80), som hadde tatt turen til Telenor Arena for å heie på datteren. Kongeparet holdt en lav profil da de satte seg på tribunen for å se på konkurransen torsdag.

Saken fortsetter nedenfor.

I fjor var Märtha også i aksjon på hesteryggen under stevnet.

Da var både kronprinsparet, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og Marius Borg Høiby på plass i Telenor Arena for å heie fram «tante Märtha» da hun prøvde seg på hesteryggen igjen.

BESTEFAR: Märtha Louise sammen med sin far kong Harald og hennes tre døtre, Emma Tallulah, Leah Isadora og Maud Angelica under kongeparets 25-årsfeiring som kongepar i 2016. Foto: NTB Scanpix
BESTEFAR: Märtha Louise sammen med sin far kong Harald og hennes tre døtre, Emma Tallulah, Leah Isadora og Maud Angelica under kongeparets 25-årsfeiring som kongepar i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mye oppmerksomhet fikk også Märtha Louises døtre Maud Angelica (14), Leah Isadora (12) og Emma Tallulah (9).

Prinsessebarna holdt oppvisning med Voltige-teamet til Lommedalen Kjøre- og Rideklubb.

Märtha Louise heiet på barna fra tribunen sammen med sin eksmann Ari Behn (45), og det var ingen tegn til sure miner mellom mamma og pappa på tribunen.

Prinsessen begynte med riding allerede som åtteåring, men la opp som profesjonell sprangrytter for 16 år siden.

LES OGSÅ: Märtha Louise avslørte barnas overraskelse på Instagram

EQUILIFE besøker Prinsesse Märtha Louise under forberedelsene mot "TIDENES COMEBACK" i KINGSLAND OSLO HORSE SHOW 2016. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer