Tilbake på jobb etter terrorbomben

Men finansminister Sigbjørn Johnsens kontor er totalskadd...

STORE SKADER: Finansminster Sigbjørn Johnsen har flyttet inn i arbeidsplassen E-blokka i regjeringskvartalet etter terrorbomben 22. juli. En tredjedel av bygget er avstengt, og sponplater og knuste ruter preget arbeidsplassen etter bombingen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
STORE SKADER: Finansminster Sigbjørn Johnsen har flyttet inn i arbeidsplassen E-blokka i regjeringskvartalet etter terrorbomben 22. juli. En tredjedel av bygget er avstengt, og sponplater og knuste ruter preget arbeidsplassen etter bombingen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer
Se Sigbjørn Johnsen blant skadene inne i Finansdepartementet nederst i saken!

SEHER.NO: De mange bygningene i regjeringskvartalet ble kraftig ødelagt etter at terrorbomben, som tok livet av åtte personer, gikk av 22. juli.

E-blokken, der Finansdepartementet holder til, er et av byggene som igjen er tatt i bruk etter terrorhandlingen. I forrige uke flyttet finansminster Sigbjørn Johnsen og resten av departementet gradvis tilbake til sin arbeidsplass, men ødeleggelsene har bydd på store endringer.

En tredjedel av bygget er totalskadet, og er avstengt på grunn av sikkerhetsmessige årsaker.

Sigbjørn Johnsens kontor og møterom ble svært ødelagt som følge av eksplosjonen, og finansminsteren har nå måttet flytte inn på et nytt kontor.

Til Seher.no forteller Johnsen at det gjorde inntrykk å komme tilbake til arbeidsplassen.

- Det har jo vært enormt store krefter i sving, så det var et trist syn. Men jeg tenkte mest på de som var direkte rammet, enkeltpersoner her i regjeringskvartalet og på Utøya. Det er forferdelig tragiske hendelser som har skjedd. De bygningsmessige tingene kan vi alltids håndtere, det viktigste nå er at vi passer på menneskene, sier finansministeren til Seher.no.

Ingen av de ansatte i Finansdepartementet kom til skade som følge av terrorbomben den 22. juli.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: I kveld er gatene fylt av kjærlighet

Se finansministeren på sin delvis ødelagte arbeidsplass her:


[obj:media:9849]