- Tilbake på jobb etter fire dager

Kirurgen ble svært overrasket da hun møtte Angelina Jolie hjemme.

FJERNET BRYSTENE: Angelina Jolie fjernet begge brystene i mars, etter at hun fikk vite at sjansen for at hun kom til å få kreft var på hele 87 prosent. Dette bildet ble tatt 13. april. Da var det ingen som spekulerte i hva som hadde skjedd. Foto: All Over Press
FJERNET BRYSTENE: Angelina Jolie fjernet begge brystene i mars, etter at hun fikk vite at sjansen for at hun kom til å få kreft var på hele 87 prosent. Dette bildet ble tatt 13. april. Da var det ingen som spekulerte i hva som hadde skjedd. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken kom nyheten om at Angelina Jolie (37) hadde fjernet begge brystene, etter at leger fant et kreftgen i kroppen hennes. Det var skuespilleren selv som avslørte det hele i et innlegg i New York Times.

Det var kirurgen Kristi Funk som opererte Jolie. Nå avslører hun at Jolie var tilbake på jobb kun fire dager etter den første av flere brystoperasjoner.

- På dag fire etter operasjonen, gledet deg meg da jeg så at hun ikke kun var ved godt mot, men også at to av veggene i huset hennes var dekket med ideer til det neste prosjektet hun regisserer, forteller Funk ifølge The Sun.

Jolie tok avgjørelsen om å fjerne brystene etter at hun fikk vite at hun hadde 87 prosent sjanse til å få kreft i løpet av livet.

- Men hun snakket med meg, hang seks drensrør fra brystet hennes, tre på hver side. De var festet i et elastisk belte hun hadde rundt livet, forklarer kirurgen.

Skuespillerstjernen gjennomgikk flere inngrep i løpet av de første ti dagene, men skal ha jobbet hardt med filmprosjektet i ukene etter.

Også Brad Pitt var denne uken tilbake på jobb, etter å ha stått ved Jolies side under de utfordrende ukene før og etter operasjonen.

Pitt ble fotografert onsdag da han var på vei inn i et filmstudio i Hollywood.

Det ble samme dag hevdet at Angelina også kommer til å fjerne begge eggstokkene, som vil føre til at hun ikke kan få flere biologiske barn.

Sammen med Brad har hun tre biologiske barn, samt tre adopterte.

LES OGSÅ: Vil også fjerne eggstokkene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer