FØRSTE ETTER FØDSELEN: Modellen og den nybakte moren Miranda Kerr viste frem klær for motehuset Balenciaga under Paris Fashion Week denne uken. Kroppen bar ikke preg av å ha gjennomgått en fødsel for syv uker siden, men det sløve blikket tyder kans Foto: All Over Press
FØRSTE ETTER FØDSELEN: Modellen og den nybakte moren Miranda Kerr viste frem klær for motehuset Balenciaga under Paris Fashion Week denne uken. Kroppen bar ikke preg av å ha gjennomgått en fødsel for syv uker siden, men det sløve blikket tyder kans Foto: All Over Press Vis mer

Tilbake på catwalken syv uker etter fødselen!

Og skuespillermannen satt selvsagt på første rad...

Publisert
SEHER.NO: Paris Fashion Week byr tydeligvis på en rekke overraskelser på catwalken denne uken. Popikon Lady Gaga gjorde sin catwalkdebut onsdag, mens den australske modellen Miranda Kerr (27) gjorde sitt comeback på catwalken dagen etter.

Den vakre «Victoria's Secret»-modellen ble nemlig mor for første gang i januar, da hun og skuespillermannen Orlando Bloom (34) fikk sønnen Flynn. Og nå, bare syv uker senere, er hun altså tilbake i storform på catwalken!

27-årige Kerr inntok catwalken i Paris da kjendisenes yndlingsmotehus Balenciaga skulle vise sin kolleksjon for den kommende høst- og vintersesongen.

Hun var iført en tekkelig, sort kjole med draperinger og hun så både svært slank og selvsikker ut. Bloom satt selvsagt på første rad og heiet, skriver The Sun.

- Gikk nettopp for Balenciaga, skal gå igjen snart, skrev modellen på Twitter-profilen sin torsdag.

Dermed virker det som at Kerr er klar for å kombinere mammarollen og modellyrket...
Hun og resten av den lille familien koser seg i hvert fall i Paris om dagen, og ifølge Twitter-siden hennes har også svigerforeldrene tatt turen til motemetropolen for anledningen.

- Jeg elsker Paris. Orlandos foreldre er her og de bare elsker Flynn, twitret hun torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han likte meg bedre da jeg var 18 kilo tyngre  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer