Audrina Patridge fra «The Hills»:

- Tilbake med TV-eksen etter åtte år

Audrina Patridge skal ha funnet tonen med Ryan Cabrera igjen.

FORELSKET?: Audrina Patridge skal ifølge en kilde ha funnet tilbake til Ryan Cabrera, som hun for åtte år siden dumpet på TV. Foto: NTB scanpix
FORELSKET?: Audrina Patridge skal ifølge en kilde ha funnet tilbake til Ryan Cabrera, som hun for åtte år siden dumpet på TV. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): MTV-suksessen «The Hills» virker som et fjernt minne nå, åtte år etter at siste episode ble sendt på skjermen. Fans over hele kloden fikk et eksklusivt innblikk i livet til flere jenter som bodde i Los Angeles, som alle forsøkte å klare seg innenfor sine respektive rykter.

Skandaledronningen Heidi Montag (31), motebevisste Lauren Conrad (32) og sosietetskvinnen Audrina Patridge (32) var noen av hovedpersonene som sørget for dramatikken i serien.

VERDENSKJENTE: Lauren Conrad og Audrina Patridge ble gode venner under innspillingen av «The Hills». De ble også noen av verdens største realitystjerner. Foto: NTB scanpix
VERDENSKJENTE: Lauren Conrad og Audrina Patridge ble gode venner under innspillingen av «The Hills». De ble også noen av verdens største realitystjerner. Foto: NTB scanpix Vis mer

Deres jakt etter kjærester var selvfølgelig også et stort aspekt. Hvem kan vel glemme da Audrina valgte å dumpe rockestjernen Ryan Cabrera (35) etter ett år - med TV-kameraene på slep? Scenen huskes i dag av mange av de trofaste fansene.

Derfor er det også oppsiktsvekkende at Patridge igjen skal ha funnet tilbake til Cabrera, åtte år etter at de gikk hver til sitt.

Var redd

- Jeg er redd for hva som vil skje når du er på turné. At du drikker for mye og jentene utnytter det, sa Audrina i episoden, som ble sendt sommeren 2010.

Forsikringer fra en overrasket Ryan om at hun var den eneste for ham, hjalp ikke. De bestemte seg så for å forlate hverandre, en gang for alle.

People skriver nå at «en gang for alle» kan ha vært en dårlig frase å bruke. Ifølge en kilde magasinet har pratet med, har paret nemlig funnet tilbake til hverandre.

SAMMEN?: Audrina og Ryan er blitt observert sammen den siste tiden. Nå hevder en kilde at de to har funnet tilbake til hverandre, åtte år etter at det tok slutt. Foto: All Over Press
SAMMEN?: Audrina og Ryan er blitt observert sammen den siste tiden. Nå hevder en kilde at de to har funnet tilbake til hverandre, åtte år etter at det tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer

- De dater. De har tilbrakt mye tid sammen nylig, og koser seg, hevder kilden overfor magasinet.

Tirsdag kveld, amerikansk tid, ble en video av de to angivelige turtelduene lagt ut på Instagram-storyen til Audrinas stylist, Joey Tierney. I videoen sitter Ryan og Audrina tett sammen, mens de får en intravenøs behandling av en lege.

- Hydrering, ingen stor greie, på sofaen, sa Ryan i videoen.

Ingen av de to tidligere «The Hills»-stjernene har kommentert saken. People har forsøkt å komme i kontakt med dem, forgjeves.

Etter at hun dumpet ham på TV for åtte år siden, sto paret frem med at de måtte late som de var kjærester i en periode etterpå. Det for å ikke avsløre for seerne hva som kom til å skje i serien.

Fire dager etter at forholdet var slutt, sto Cabrera på scenen i California under Wango Tango, og spilte en romantisk sang til ære for Patridge mens kameraene rullet.

- Jeg måtte stå og se på ham synge. Jeg begynte å gråte, uttalte Patridge om hendelsen den gang.

Vant omsorgsretten

Det nye, angivelige forholdet til Ryan er ikke den eneste grunnen til at stjernen har klart å skape overskrifter den siste tiden. Hun har nemlig nylig kvittet seg med ektemannen Corey Bohan (36).

I september kom nyheten om at de skulle skilles, knappe ti måneder etter at de ga hverandre sitt ja.

BRUDD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten i høst. Det etter at hun gikk fra ektemannen Corey Bohan. Foto: AFP, NTB scanpix
BRUDD: Audrina Patridge ble tildelt full omsorgsrett for datteren i retten i høst. Det etter at hun gikk fra ektemannen Corey Bohan. Foto: AFP, NTB scanpix Vis mer

Paret har datteren Kirra Max (1,5) sammen, og skilsmissen skal være svært turbulent. I oktober ble det nemlig kjent at Audrina hadde fått full omsorgsrett for parets datter, etter at duoen hadde gått rettens vei. Audrina ble også tildelt omsorgen for deres felles hund, Lady.

Ifølge dokumenter, innhentet av The Blast, får Corey mulighet til å besøke datteren.

Det vil trolig ikke bli «bare bare» for Corey når det kommer til å tilbringe tid med sin snart to år gamle datter fremover. Hun må nemlig hentes på politistasjonen, dersom han vil se henne, ifølge nettstedet.

❤️

Et innlegg delt av Audrina Patridge (@audrinapatridge)

Nyheten om bruddet kort tid etter at «The Hills»-stjernen søkte om et midlertidig besøksforbud mot Corey, som følge av at hun skal ha følt seg usikker på hvordan han ville reagere da hun søkte om separasjon.

- Corey har sagt flere ganger til Audrina at «hvis du forlater meg, så kommer jeg etter deg», uttalte en kilde den gang.

Corey skal derimot ha nektet når det kom til beskyldningene mot ham, og et par dager etterpå leverte Audrina datteren hos faren i Los Angeles. Ifølge kilder nær henne skal hun imidlertid ikke ha vært glad for å levere datteren hos sin fraseparerte ektemann.

GRAVID: Corey og Audrina sammen i 2016 før deres datter kom til verden. Foto: AFP

Turbulent forhold

Patridge ble for første gang sammen med den australske BMX-kjøreren i 2008.

De var derimot gjennom flere brudd, andre forhold - deriblant med Ryan - og gjenforeninger før de forlovet seg i november 2015. Og sommeren året etter ble de foreldre for første gang.

- Audrina er en fantastisk mor og en kjærlig person. Det er trist at det har blitt slik det er nå. Men de kommer fra to veldig forskjellige familiekulturer med ulike måter å se ting på, har en venn av henne uttalt.

LES OGSÅ: Nå viser de frem sin nyfødte baby