STRÅLTE: Få ville nok tippet at denne dama fødte sitt fjerde barn for bare halvannen måned siden... Foto: All Over Press
STRÅLTE: Få ville nok tippet at denne dama fødte sitt fjerde barn for bare halvannen måned siden... Foto: All Over PressVis mer

Tilbake i toppform etter fødselen

Heidi Klum er tilbake på jobb kun seks uker etter fødselen...

SEHER.NO: "Project Runway"-progamleder og supermodell Heidi Klum (36) har sagt farvel til babyvekten, kun få uker etter at hun fødte datteren Lou Sulola Samuel den 9. oktober.

Onsdag dukket "Victoria's Secret"-modellen opp under en promotering av undertøysmerkets kommende motevisning i New York.

Firebarnsmoren så fantastisk ut, og til Us Magazine avslørte hun hvordan hun har fått tilbake figuren sin så kort tid etter fødselen.

 - Jeg trener ikke for mye, jeg går. Jeg går litt på tredemøllen og jeg går på gata. Jeg er veldig aktiv med barna. Når du har tre barn og to av dem gutter, er det veldig aktivt. De vil gjøre masse ting. Men når man ammer og spiser riktig og beveger seg litt, gjør det vanligvis jobben.

Klum skal lede "Victoria's Secrets" årlige undertøysshow den 19. november, og forteller til nettstedet at hun synes det er fint å være tilbake i jobb så kort tid etter fødselen.

- Jeg tror at hvis man venter for lenge, blir det vanskelig å komme i gang igjen. Jeg må være motivert, forklarer hun.

Modellkollegaene i "Victoria's Secret" er ikke overrasket over at hun er tilbake.

- Hun kan gjøre alt, hun er en fantastisk mor og inspirasjon, uttalte Alessandra Ambrosio nylig til People.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil1901! 

LES OGSÅ: - Slik skal hun få kroppen tilbake