Tilbake i toppform etter fødselen

Evangeline Lilly stråler etter å ha blitt mamma.

NYBAKT FAMILIE: Evangeline Lilly og kjæresten Norman Kali ble i mai foreldre første gang. Kort tid etter tok de med sønnen til et kjøpesenter i Hawaii. Foto: All Over Press
NYBAKT FAMILIE: Evangeline Lilly og kjæresten Norman Kali ble i mai foreldre første gang. Kort tid etter tok de med sønnen til et kjøpesenter i Hawaii. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I slutten av mai kom nyheten om at «Lost»-stjernen Evangeline Lilly (31)  og hennes kjæreste, Norman Kali, hadde blitt foreldre til en lite gutt.

Skuespillerinnen hadde da klart å holde graviditeten skjult for omverden i hele fem måneder.

Lilly, som verner om sitt privatliv, har fremdeles ikke avslørt navnet på sønnen sin, men stjernen tok med den nyfødte på et kjøpesenter i Hawaii nylig, og ble foreviget av fotografer.

Denne uken dukket Lilly i tillegg opp på flyplassen i Vancouver, hvor hun avslørte at hun har fått tilbake sin gamle kropp kun to måneder etter fødselen.

Den tidligere Golden Globe-nominerte skuespilleren var sammen med sin motspiller, Dominic Monaghan, som spilte rollen som Charlie i suksess-serien «Lost» i fem år. Forholdet tok slutt i 2009, og ikke lenge etter ble hun sammen med sin nåværende kjæreste, som jobbet som produksjonsassistent på «Lost»-settet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde elsket å være Angelina  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer