Foto: All Over Press
Foto: All Over PressVis mer

Tilbake i toppform etter fødselen

Olivia Wilde viste frem sin flotte bikinikropp.

SEOGHØR.NO: Det er syv måneder siden Hollywood-stjernen Olivia Wilde (30) fikk sitt aller første barn, da hun ble mor til lille Otis.

Den stolte faren er skuespilleren og komikeren Jason Sudeikis (39).

Etter at de fikk sønnen i april har det vært hektiske dager for duoen - som begge spiller inn filmer på hver sin kant i tillegg til å oppdra sin vesle hjerteknuser.

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

I helgen dro paret, som forlovet seg i januar i fjor, på en velfortjent ferie til Hawaii for å nyte hverandre - og late dager i solen.

 

Wilde fikk lange blikk fra andre strandgjester da hun viste frem sin flotte bikinikropp mens hun byttet på å balansere drevent på et SUP-brett (stand up paddle board) og leke med Otis i bølgene.

Pappa Sudeikis var selvsagt også på plass, og den lille familien lo og koste seg i de eksotiske omgivelsene.

Saken fortsetter under bildet.

Olivia Wilde og Jason Sudeikis ble sammen i november 2011. Her er paret sammen under årets Oscar-utdelling i Los Angeles i mars.  Foto: LFI/Photoshot
Olivia Wilde og Jason Sudeikis ble sammen i november 2011. Her er paret sammen under årets Oscar-utdelling i Los Angeles i mars. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Har blitt mer avslappet

Nylig avslørte Olivia at hun har blitt mye mer tilfreds med seg selv og sitt eget ytre etter at hun ble mor.

- Jeg føler meg vakrere etter at jeg fikk barn. Huden min føles bedre og jeg har en annen holdning når det kommer til skjønnhet, sa hun til Yahoo! News

- Det er noe som har gjort meg mer avslappet etter at jeg ble mor. Jeg har fått en enorm følelse av kjærlighet til meg selv. Det er jeg som har skapt ham, så jeg elsker meg selv litt høyere og det tror jeg vises, sa hun til Yahoo! News, ifølge UsWeekly.com.

30-åringen sier også at hun ikke lenger er så opptatt av hvordan hun ser ut.

- Og jeg bryr meg mindre om hva folk tenker om meg. Prioriteringene mine har rett og slett forandret seg, og det er en deilig ting som skjer når man får et bredere perspektiv på ting.

LES OGSÅ: Olivia Wilde dynket seg selv i brystmelk