Tilbake i superform

«American Pie»-comebacket har gitt skandale-stjernen et nytt liv.

TILBAKE I TOPPFORM: Etter suksessen med «American Pie»-filmene ble Tara Reid mer opptatt av festing og hyppig drikking. I 2006, da bildet til venstre er tatt, trodde mange hennes karriere var over, men nå virker skuespilleren sunnere enn på lenge.
TILBAKE I TOPPFORM: Etter suksessen med «American Pie»-filmene ble Tara Reid mer opptatt av festing og hyppig drikking. I 2006, da bildet til venstre er tatt, trodde mange hennes karriere var over, men nå virker skuespilleren sunnere enn på lenge. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se trailer for «American Pie: Reunion» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Etter at hun for tredje og foreløpig siste gang spilte tenåringsjenta Victoria Lathum i filmen «American Pie: Bryllupet» i 2003, stupte Tara Reids karrierepil raskt nedover, som følge av hennes forkjærlighet for alkohol og ville fester i Hollywood.

Reids partyliv ga også utslag på kroppen og et forsøk på redusere kroppsvekten ved hjelp av fettsuging ble mislykket.

Mange regnet med at Reids Hollywood-karriere var over for godt, men nå slår 36-åringen tilbake ved hjelp av den samme rollen som gjorde henne berømt.

6. april har nemlig en ny «American Pie»-film norsk premiere, og Reid spiller igjen Victoria Lathum, som gjenforenes med alle de andre vennene flere år etter at de gikk ut av skolen sammen.

En tydelig stolt Tara viste fram sin nye stil da hun fredag dro på juleshopping i Los Angeles. Nå håper både hun og fansen at hun skal unngå de samme tabbene som hun opplevde etter forrige «American Pie»-film...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: «American Pie»-stjerne på rehab

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer