Tilbake i skandalehuset etter rehab

Realitystjernen Mike Sorrentino får ikke lov til å drikke under innspilling.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I disse dager startet innspillingen av sjette sesong av den skandaliserte TV-serien «Jersey Shore». MTV-programmet handler om åtte italiensk-amerikanske ungdommer som nyter en sommer med mye alkohol, festing, sex og skandaler under samme tak i New Jersey.

Sorrentino, som også kaller seg «The situation» er en vilter partygutt som drikker mye og sjekker opp jenter hver kveld, men tidligere i år ble partylivet for mye for Mike.

Han la seg inn til avvenning for å få bukt med alkohol- og pillemisbruket sitt.

Nå må 29-åringen være forsiktig når han gjør comeback i skandalehuset. Men Mike er langt fra den eneste som må passe seg i «Jersey Shore»-huset denne sesongen.

Nicole «Snooki» Polizzi (24) er høygravid under innspilling og blir også nødt til å ta det roligere enn hun pleier.

«Innspillingen av sesong 6 av «Jersey Shore» starter denne sommeren i Seaside Hights, med alle deltagerne tilstede. Ja, det inkluderer den lille med en bolle i ovnen. Hva? Trodde du serien var over fordi Snooki annonserte hun var gravid? Å være mamma betyr ikke at du ikke kan ha det gøy. Og vi vet jo at de andre deltagerne kan passe barn, så det burde gå greit?» skriver amerikanske MTV på sine hjemmesider.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Snooki forlater Jersey Shore-huset  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer